top of page

Shirts by Chantal

Geen tijd, zin of gewoon juiste persoon in dienst die even je bedrijfs event of lancering neerzet. Wat je ook wilt organiseren. 

 

 Unieke gepersonaliseerde shirts voor je bedrijf, event of anders 

Gepersonaliseerde Shirts

11053246_1239067319445365_4325326540715471680_o.jpg

Gepersonaliseerde Shirts 

Met veel plezier, energie en passie creëer ik unieke gepersonaliseerde shirts, bekend van o.a. koffietijd , RTL Boulevard & natuurlijke de vele bnnr's die ze dragen.  met oog voor mens en milieu. Verantwoord ondernemen heb ik hoog in het vaandel staan en daarom wil ik je informeren over de manier waarop mijn collectie geproduceerd wordt. Ik sta achter de overtuiging dat de textielindustrie op een meer verantwoordelijke manier moet handelen. Maar, er achter staan is één, er een steentje aan bijdragen is twee. Ik zie maatschappelijk verantwoord ondernemen niet als een mogelijkheid maar als een verplichting. Juist daarom laat ik mijn collectie ontwikkelen bij een bedrijf dat op een duurzame wijze kwalitatieve en modieuze kleding produceert.

Mijn geïllustreerde tekeningen worden met milieuvriendelijk inkt gedrukt op duurzame materialen. Het produceren hiervan vindt plaats onder goede omstandigheden en er wordt een eerlijke prijs betaald. De teelt van organisch katoen wordt afgewisseld met voedingsgewassen om de landbouwers een meer gediversifieerd inkomen te verzekeren en tegelijkertijd de voedselzekerheid van de lokale gemeenschap te bevorderen.

shirts Miss en mrs.jpg

Shirts by Chantal 

Pure beleving

  • vanaf 12 stuks - geen max 

  • Text en/of illustraties by Chantal

  • Elk ontwerp is UNIEK! 

  • gegarandeerd Happy Customers 

  • Levering binnen 3 weken

Bestel je unieke shirts by Chantal 

Minimalist Black & White Cool Modern Quote Linkedin Post  (2)_edited_edited.jpg

Deze Unieke shirts zijn geschikt voor sportscholen, Kapsalons, restaurants, kledingzaken en events. Ook zijn er mogelijkheden, om combinatie te maken met gepersonaliseerde mokken, Live illustrator ect... 

bottom of page