top of page
Minimalist Black & White Cool Modern Quo

C H A N T A L 

Oprichter Teken je Toekomst 

Illustrator & Schrijfster : Werk aan jezelf-boek Teken je Toekomst 
Illustrator schrijfster internationaal boek : " How to Draw Your dream life" 
Illustrator: De Jongen met het baardje 
Bekend van onder andere: Happinez, koffietijd, Magriet Winter Fair,
RTL boulevard , jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6. 

Chantal Vermeer-By Martine van der Moolen-9.jpg
Ontwerp zonder titel (21)_edited.jpg

Teken je Toekomst werk aan jezelf-boek

Chantal Vermeer-By Martine van der Moolen-12.jpg

Dit Teken je Toekomst werk aan jezelf -boek , is een super makkelijk en leuke manier om naar jezelf en je leven te kijken. Dit werkboek vol met Teken, Schrijf en Kleur opdrachten is een GIDS die je stap voor stap meeneemt als je vast loopt in je leven. 

Het geeft je weer GRIP op bepaalde situaties en laat je weer lachen. Het is anders dan andere andere boeken, omdat dit echt alleen over JOU gaat. 

Happinez, Koffietijd, Magriet Winter Fair,RTL boulevard , jost trofee, C talent, Vrouw, Textilia, Linda festival, Libelle, Alleskunner SBS6. 

IMG_1460.JPG

Teken je Toekomst Live Dag 

1 x per jaar organiseert Chantal een Teken je Toekomst EVENT in een tegen KLOOSTER waar jij als COACH en Ondernemer bij wilt zijn!  

 

We gaan actie gericht, full focus en met een dosis HUMOR  je Business in Beeld brengen, zodat ik jouw meer JOY laat ervaren in je bedrijf en leven. We gaan werken aan je NIEUWE tijdlijn. MANIFESTEREN! 

Dit geeft jou naast zo veel meer rust, joy, richting en het levert je als je een bedrijf hebt ook ongelofelijk veel omzet en GRIP en duidelijk PLAN op.

Ik kijk met liefde met je mee in je leven of bedrijf. 

Bestel je Ticket voor 2 februari 2024 

1280px-Logo_politie.svg.png
1200px-Avans_Hogeschool_Logo.svg.png
cropped-Kopie-van-Kopie-van-Boutique-Minimal-Logo-2.png
Gemeente-Tilburg-1.jpg.png
1200px-Air_Miles_Program_Logo.svg.png
Logo-ministerie-van-financien.png
Ontwerp zonder titel (18).png
1.png

Review

Zo’n inspirerende sessie gevolgd vandaag. “Teken je Toekomst” van Chantal Vermeer.

Visueel maken waar je (met je bedrijf) wilt staan over 12 maanden. Ik ben visueel en creatief en soms is het best lastig om al je doelen op papier te zetten. Het zit soms “vast” in je hoofd.

Deze workshop is een “bevrijding”. Door dingen visueel te maken ga je pas zien wat je wilt gaan doen, welke stappen je wilt zetten, maar ook wat anders moet of anders lijkt in de toekomst. Iets wat nu aanwezig is zie je niet in de toekomst.

Weet je wat zo leuk is van deze workshop?? Iedereen kan het doen!! Je hoeft niet te kunnen tekenen en je hoeft ook niet perse een bedrijf te hebben. Gewoon lekker tekenen waar je over 12 maanden staat.

Liefs Esther 

TJT CREATE. (RE)BUILD. YOUR STORY.

Hoe wil jij je voelen? Teken je Toekomst 

Let's find out

Ontwerp zonder titel (18).png

Ik heb bij Chantal de magische werking van een 'Teken je Toekomst' workshop mogen ervaren. Op natuurlijke en speelse wijze laat Chantal je kijken naar je huidige situatie en de dromen die je hebt voor de toekomst. Daarbij lukt het haar om iedereen aan het tekenen te krijgen. Mijn blauwdruk voor de toekomst is visueel geworden na haar workshop en daar ben ik heel blij mee. Verder is Chantal een enorme inspiratiebron als het gaat om ondernemen, doorzetten en vertrouwen op jezelf. Een aanrader!

Liefs, Nathalie Krom-Wormgoor

What is your NEW  story?

bottom of page