Chantal Vermeer

illustrator

Mijn naam is Chantal Vermeer


Illustrator, owner van Shirtsbychantal, creatieveling, ondernemer in hart en nieren en een expert om alles om te buigen naar iets positief. 
Ik werk out of the box en handel altijd in mogelijkheden, ik ben unstoppable en zit vol passie in het leven. 

Meteen uit de schoolbanken ben ik begonnen als ondernemer en startte mijn eigen bedrijf als retailer en als importeur. Binnen een half jaar was dat erg succesvol. Dit kwam voornamelijk door meteen out of the box  te werken en goed op mijn marge te focussen. Social Media was er toen nog niet, maar ik ging gewoon live langs alle bedrijven van deur tot deur met mijn medewerkers om zo veel mogelijk bekendheid te genereren. 

 

Ik wil graag inspireren en leef erg in het nu. 

 

Toen was het tijd voor nieuwe crazy doelen;

 

 

Ik begon mijn verlangens nog meer te volgen en mijn illustraties te mixen met fashion en al snel was ik succesvol ik ging online mixen met offline, geef er lezingen over en ook werden de ondernemers waar ik al jaren mee werkten super happy en kon ik hun zo veel verder helpen om weer vrolijker in hun onderneming te staan door met illustraties te werken. Al mijn illustraties en shirts werden meteen opgepikt door heel Bekend Nederland, TV en Radio. Binnen een paar weken had ik een wachtlijst opgebouwd om te werken met mij. 

 

Maar omdat dit zo snel ging en ik inmiddels ook erg zichtbaar was door Social Media vond ik het ook heel spannend ...

Wat als het straks is afgelopen...

Ben ik wel goed genoeg...  

Ben ik niet te zichtbaar...

 

Ik geloof heel erg in jezelf blijven, dat werkt het beste in je bedrijf. Je zelf blijven bijsturen en ook veel bijleren. 

Wat ik belangrijk vind, is dat als je mijn illustraties en shirts ziet dat je mijn energie blijft zien. Vrolijk, vol vertrouwen en betrouwbaar.

Of je nu een eigen restaurant hebt, een kapsalon, een kledingwinkel, beautysalon of wat anders, jezelf zichtbaar maken is nu in deze tijd zo belangrijk. Uniek zijn en duidelijkheid creëeren voor jezelf en je staff is nu in deze tijd meer dan ook nodig. 

Daarom heb ik verschillende thema's ontwikkeld onder de naam BychantalV.
​Je kunt online en offline met mij werken.
Ik kan voor jou echt het verschil maken!

 

Zie het (bedrijfs)leven voor je zoals jij het elke dag zou willen leven. Met zoveel meer plezier en nog meer lol. 


 

"Do what you love & love what you do." 

"Let's have more fun. “ 

Bedankt! Bericht verzonden.