Chantal Vermeer

How to Draw Your Dream Life

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
#Tekenjetoekomst
Wil jij werken met Chantal? 

Wie ben ik? Mijn naam is Chantal Vermeer. Ik ben illustrator, trainer zakelijk Tekenen, run een online Teken je Toekomst academie, eigenaar van ShirtsbyChantal en een ondernemer in hart en nieren. O ja, ik ben er ook heel goed in om alles naar iets positiefs om te buigen. Hoe? Door out of the box te werken en altijd te denken in mogelijkheden. Tevens ben ik gedreven en sta ik vol passie in het leven. 

 

Waar het allemaal begon

Vers uit de schoolbanken begon ik als ondernemer. Ik startte mijn eigen bedrijf als retailer en importeur, wat in no time uitgroeide tot een groot succes. Dit kwam voornamelijk door anders te werken, out of the box te denken en goed op mijn marges te focussen. Social media waren er destijds nog niet, daarom liet ik bij zo veel mogelijk bedrijven mijn gezicht zien om zo bekendheid te genereren.

 

I draw your smile

Ik begon mijn interesses meer te volgen en mijn ervaring op het gebied van fashion te combineren met illustraties. Al mijn illustraties en shirts werden in een mum van tijd opgepikt door bekende Nederlanders, tv en radio. Binnen een paar weken had ik een wachtlijst met mensen die graag met mij samen wilden werken. Helaas had dit succes ook een keerzijde. Doordat alles zo snel ging en ik veel zichtbaar was op social media werd ik ook onzeker. Vragen als: wat als het straks afgelopen is, ben ik wel goed genoeg, ben ik niet te zichtbaar… Namen soms de overhand.

 

Sunny Side Up, fouten maken mag

Wat mijn uitdaging ook is, ik geloof erin dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Wat ik belangrijk vind, is dat mensen energie krijgen van mijn illustraties. Mijn werk moet vrolijkheid en betrouwbaarheid uitstralen. Of je nu een eigen restaurant hebt, een kapsalon, een kledingwinkel of een beautysalon, het is tegenwoordig van groot belang om zichtbaar en uniek te zijn. Blijf in dit proces wel dicht bij jezelf. Hierover heb ik een Engelstalig boek geschreven How to Draw Your Dream Life en deze is te bestellen via deze LINK

 

Ik help jou 

Om te gaan met veranderingen in je bedrijf en ontdek jij vanaf nu hoe jij VRIJHEID kun ervaren in je leven, je sneller in het zonnetje kunt gaan staan, ervaar je meer plezier en energie. De Sunny Side UP. Alles met een lach.

Wat als je meer vertrouwen gaat ervaren, je makkelijkere keuzes gaat maken, je in vrijheid gaat leven en ondernemen. Je mensen beter gaat begrijpen, je een duidelijke route hebt. 

 

Het in je eentje allemaal uitvogelen, niet verder komen, het niet helder zien, te veel ballen omhoog houden. STOPT HIER!

 

Wil je meer informatie over een van de bovenstaande thema’s? Stuur mij dan gerust een mail en boek een Call .

Of loop gerust binnen op dit adres: Piushaven 27, Tilburg

Liefs,

Chantal V 

Chantal Vermeer-WEBSIZE-By Martine van d