Bestel je kaartjes voor 'Draw Your dream Life Event' op 26 maart 2020 vandaag: vroegboektickets 

Chantal Vermeer Illustrator  

Wil je graag weten hoe ik je verder kan helpen? 

Mijn mail adres is Chantalvermeer@hotmail.com 

 

Wie ben ik? Mijn naam is Chantal Vermeer. Ik ben illustrator, trainer zakelijk Tekenen, run een online Teken je Toekomst academie , eigenaar van ShirtsbyChantal een ondernemer in hart en nieren. O ja, ik ben er ook heel goed in om alles naar iets positiefs om te buigen. Hoe? Door out of the box te werken en altijd te denken in mogelijkheden. Tevens ben ik gedreven en sta ik vol passie in het leven. 

 

Waar het allemaal begon

Vers uit de schoolbanken begon ik als ondernemer. Ik startte mijn eigen bedrijf als retailer en importeur, wat in no time uitgroeide tot een groot succes. Dit kwam voornamelijk door anders te werken, out of the box te denken en goed op mijn marges te focussen. Social media waren er destijds nog niet, daarom liet ik bij zo veel mogelijk bedrijven mijn gezicht zien om zo bekendheid te genereren.

 

Now I draw your smile

Ik begon mijn interesses meer te volgen en mijn ervaring op het gebied van fashion te combineren met illustraties. Al mijn illustraties en shirts werden in een mum van tijd opgepikt door bekende Nederlanders, tv en radio. Binnen een paar weken had ik een wachtlijst met mensen die graag met mij samen wilden werken. Helaas had dit succes ook een keerzijde. Doordat alles zo snel ging en ik veel zichtbaar was op social media werd ik ook onzeker. Vragen als: wat als het straks afgelopen is, ben ik wel goed genoeg, ben ik niet te zichtbaar … namen soms de overhand.

 

Big dreams, small steps

Wat mijn uitdaging ook is, ik geloof erin dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Wat ik belangrijk vind, is dat mensen energie krijgen van mijn illustraties. Mijn werk moet vrolijkheid en betrouwbaarheid uitstralen. Of je nu een eigen restaurant hebt, een kapsalon, een kledingwinkel of een beautysalon, het is tegenwoordig van groot belang om zichtbaar en uniek te zijn. Blijf in dit proces wel dicht bij jezelf. Hierover heb ik een engelstalig boek geschreven How to Draw Your Dream Life en deze is te bestellen via deze LINK 

 

Hulp nodig?

Veranderingen in bedrijf? Uniek blijven en zichtbaarheid creëren, helderheid en duidelijk richting , is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je hier graag bij. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring ontwikkelde ik verschillende online en offline thema’s onder de naam Teken je Toekomst : 

 

 1. Teken je Toekomst consult Prive of zakelijk 

 2. Workshop:  Zakelijk Tekenen & Teken je Toekomst

 3. Boeken : How to Draw Your Dream Life & kinderboek De Jongen met het Baardje

 4. Workshop : Schilder je collega 

 5. Illustraties : Digitaal, gepersonaliseerd  of Live illustrator op events

 6. Live painter - bruiloften 

 

Wil je meer informatie over een van de bovenstaande thema’s? Stuur mij dan gerust een mail.

Of loop gerust binnen adres : Piushaven 27, Tilburg

Liefs,

Chantal V 

p.s of vraag INFO  aan via chantalvermeer@hotmail.com

Zoek jij nog een ideaal cadeau voor een bruiloft of feest? 

"Schilderij op maat"

Schilderen op een event. Jouw geweldige bruiloft of (bedrijfs) feest wordt gevangen in een schilderij . 

"Gasten illustreren"

Dit is een groot succes op een event. Jouw gasten krijgen een tekening van zichzelf mee naar huis. Omdat ik de mooie dingen benader, worden ze er erg vrolijk van en geeft het een bijzonder gevoel. Of dit nu op een mooie postcard is, een tas of een tegel. Het is allemaal mogelijk. 

"MOKKEN op pimpen". Ik teken op het event koffie en thee mokken. Je klanten hebben na dit event hun eigen persoonlijke mok.

Linda Festival

Spirit Business Event van Simone & Dolly met special Guest Gabby Bernstein! 

Van Tilburg Mode Friday Feeling 

SPOEDCURSUS TEKENEN : incl. btw €44,77 , je start meteen. NIET GOED GELD TERUG!