Consulten 

Zakelijk Consult via skype
Tijdens zakelijk consult via zoom , Ben ik je TOM TOM en ga ik eerst kijken waar je nu staat. Dingen waar jij in je eigen leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in je leven worden duidelijk in beeld gebracht. Tijdens het Teken en van je Toekomst ga ik je helpen om meer focus, rust en richting te krijgen in je leven. 
Je ervaart na een sparsessie meteen meer inzichten en helderheid. 
We kijken samen waar de beh
Een zakelijk consult geeft je na 45 min meer richting en focus. 
Hoe maak je een afspraak? 
Klik : 
 45 min Zakelijk Consult via Zoom prijs 97,00 incl btw  
We plannen een afspraak, daarna ontvang een een betaallink, nadat je betaling binnen is ontvang je een bevestigingsmail. 
Ben je verhinderd op de afgesproken datum, Annuleren van een afspraak is tot 24 uur van te voren kosteloos. Annuleer je binnen 24 uur, dan moet ik helaas het hele tarief in rekening brengen. 
Wil je liever een call aanvragen voor meer info? Klik Ja ik wil eerst een Call
tjt foto.jpg
thumbnail_IMG_4926.jpg

''Heerlijk tot rustgekomen en mezelf weer wat bewuster leren kennen!"

 

-Janny-

''Een reis terug naar mezelf, zoveel ontdekt in mezelf'' 

- Pascalle -

''Zonder verwachtingen deze workshop ingestapt. Mezelf tegen gekomen en hier op een positieve manier uitgekomen en nu volvertrouwen de toekomst tegemoet.''

 

 

 

 

- Chantal- 

''Lieve Chantal , jij hebt de kracht overgebracht en vooral het staan voor jezelf '

- Familie uit Rotterdam-

Zakelijk consult op je bedrijf  

Wil je een 1 op 1 zakelijk consult voor je medewerkers die vast lopen of wil je een consult traject om meer structuur, focus en werkgeluk te vergroten? Opschalen waar jij als ondernemer meer energie van krijgt? Meer richting? Meer focus? Meer rust?

 

Tijdens het zakelijk consult kijken we samen naar je bedrijf. En waar jullie behoefte aan hebben. 

 

Ik kijk wat je in je in je bedrijf kunt opschalen. Wat je kunt opschonen in je bedrijf om de Magic weer terug te krijgen. Welke keuzes je gaat maken en brengen we je bedrijf met illustraties in beeld. 

Deze sessie vinden plaats bij je bedrijf. 

Uurtarief 147,00 excl btw excl reiskn 

We plannen een afspraak via JA IK PLAN EEN ZAKELIJK CONSULT , daarna ontvang een een betaallink, nadat je betaling binnen is ontvang je een bevestigingsmail. 
Ben je verhinderd op de afgesproken datum, Annuleren van een afspraak is tot 24 uur van te voren kosteloos. Annuleer je binnen 24 uur, dan moet ik helaas het hele tarief in rekening brengen. 

Heb je nog vragen kun je altijd een call aanvragen via : Ja ik wil graag een call aanvragen