top of page
Minimalist Black & White Cool Modern Quote Linkedin Post  (2)_edited_edited.jpg
Ontwerp zonder titel (20)_edited.png
0B1C9EF4-5233-4990-B173-7282040101A9.jpeg

Teken je eigen poppetje
Cursus

 

Wat zit er in het programma?

 

Als ondernemer begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om je doelen helder voor ogen te hebben. Wil je jouw imago en bedrijf helder krijgen voor jezelf én voor anderen? Wil jij je eigen doelen helder krijgen doormiddel van visualisatie? Wil jij op een creatieve manier bezig zijn met jouw toekomst? Ik help je hier graag bij in mijn cursus Teken je Business Avatar! 

 

De cursus teken je eigen poppetje: 

  • Alleen in november & december: €27,- incl BTW 

  • 5 videolessen waarin je je avatar leert tekenen voor blogs, je way of working, bedrijfsauto's. bedrijfsshirts, websites en social media 

  • De mogelijkheid om de cursus te volgen waar en wanneer jij wil 

  • levenslang toegang tot het cursusmateriaal 

 

Invulling van de lessen

Teken je eigen poppetje  bestaat uit 5 lessen waarin je leert: 

 

  • Les 1; Images tekenen 

  • Les 2; Emoties tekenen 

  • Les 3: Kleding tekenen 

  • Les 4; Verschillende houdingen tekenen 

  • Les 5; Je eigen strip tekenen 

 

Tekenen voor persoonlijke groei: vertel je verhaal! 

Ontdek de kracht van visualisatie en begin met het tekenen van jouw verhaal. Visualiseren helpt je met je toekomst voor ogen zien en het bereiken van jouw ideale plaatje. Als persoon en ondernemer weet ik wat het is om door periodes van onzekerheid te gaan, en als illustrator help ik je om helderheid in je leven te brengen doormiddel van tekenen. Het tekenen van je eigen Business Avatar  stelt je in staat om je verhaal te verwerken, jezelf uit te dragen naar de buitenwereld, jezelf te leren kennen én anderen te inspireren. Bovendien helpt visualiseren jou met het in kaart brengen en behalen van jouw persoonlijke doelen. Naast dat deze cursus echt even een momentje voor jezelf is, is het dus ook een weg naar zakelijke groei. 

 

Deze tekencursus is ook geschikt voor creatieve ondernemers: geef je bedrijf een gezicht met je eigen Business Avatar. 

Als ondernemer begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om je doelen helder voor ogen te hebben. Wil je jouw imago en bedrijf helder krijgen voor jezelf én voor anderen? In slechts 5 lessen leer je figuren en stripverhalen tekenen die je kunt gebruiken op jouw website, blogs of social media. Niemand heeft een beter beeld van jou en jouw onderneming dan jij zelf. Dus waarom niet zelf aan de slag met tekenen?  

Prijs €77,- incl BTW

Je start meteen! 

bottom of page