top of page

De Deuren van B-school zijn Open (sluit op 3 maart 00.00) nieuwsgierig? klik happy reviews 
Wil jij meer Sales en Sneller Groeien in je bedrijf? Of je nu een dienst of product hebt, gun jezelf en je ondernemersgeest deelname aan Marie Forleo’s B-School
 

Chantal Vermeer-WEBSIZE-By Martine van der Moolen-23.jpg
Ontwerp zonder titel (21)_edited.jpg

"B-School helped me to get my 'joy' back in business and life."

Leer van Marie en join B-school Klik: Ik ben erbij 

B-School van Marie Forleo; zegt dat je wat? Misschien gaat er nu een belletje bij je rinkelen. Of heb je geen idee waarover ik het heb. Op deze pagina leg ik je er alles over uit. Want B-School heeft mij als ondernemer geholpen een rendabel, professioneel bedrijf op te zetten, en van mijn passie mijn werk te maken. En dat succes gun ik jou ook. Heb jij dus een bedrijfsconcept of een onderneming die wel een impuls kan gebruiken? Maar weet je niet hoe dit aan te pakken? Spelen onzekerheden je parten? Of heb je gewoon een duwtje in de juiste richting nodig? Dan is de B-School perfect voor jou; een toegankelijke online training voor diegenen die écht door willen pakken.

Enkele jaren geleden gunde ik mijzelf deelname aan dit programma. Lange tijd was ik sceptisch, maar ik besloot er uiteindelijk voor te gaan. Het bleek een schot in de roos. Ik ben er zelfs zodanig door gegroeid als ondernemer, dat ik partner van de B-School geworden ben. Meld je je via mij aan, dan ben ik gedurende het B-School traject dus jouw aanspreekpunt. En je kunt op een aantal mooie bonussen rekenen. Toegang tot een besloten netwerkcommunity bijvoorbeeld en ondersteuning van mij en mijn eigen netwerk van B-School-goldies. Dit alles om jou net dat laatste zetje te geven. Het zetje dat ik zelf ook ooit nodig had. Je zult me dankbaar zijn…

 

Wie is Marie Forleo?

Marie Forleo is van alles; ondernemer, New York Times-bestsellerauteur, motivational speaker en noem maar op. Ze weet als geen ander hoe het is om zoekende te zijn. Naar wat het is wat ze precies wil. En hoe die doelen te bereiken. Zelf begon ze haar carrière als handelsassistent op de aandelenmarkt in New York. Maar via verschillende omwegen vond ze haar echte passie en startte ze haar eigen coachingspraktijk op.

 

Al moest Forleo in de beginjaren nog fitnessvideo’s opnemen, danslessen geven en bardiensten draaien om brood op de plank te krijgen, haar blik was op de toekomst gericht. En dat pakte geweldig uit. Inmiddels heeft ze tienduizenden mensen in zo’n 150 verschillende landen geholpen hun bedrijf duurzaam op te zetten, floreert haar eigen bedrijf als nooit tevoren en is B-School een bekend fenomeen geworden in ondernemersland. Een vrouw die weet waarover ze het heeft dus. En die hard voor haar positie heeft gewerkt.

 

Wat is de B-School precies?

De B-School is een 6 weken durend online trainingsprogramma voor ondernemers. Je leert effectieve online marketingstrategieën voor meer omzet en impact voor jouw bedrijf. En het mooie: ze zijn altijd meteen toepasbaar in de praktijk. Of je nu nieuw bent in het ondernemersvak of al langer gevestigd bent, B-School daagt je uit om beter, efficiënter en met meer lol in je werk te presteren. Hogere winst én meer werkplezier dus. Wat wil een ondernemer (en mens) nog meer?!

 

7 maart 2022 gaat een nieuwe B-School van start. Te volgen waar en wanneer je maar wil. En als je eenmaal aan het trainingsprogramma deelgenomen hebt, heb je levenslange toegang. Zo fris ikzelf mijn kennis ook nog ieder jaar op.

 

Waarom ik aan de B-School begon

Ik vertelde het je al: Marie Forleo heeft ook mij geholpen mijn bedrijf winstgevend en duurzaam te maken. Ik ben één van die tienduizenden mensen die ze begeleidde bij het verwezenlijken van een droom. Voor diegenen die mij nog niet kennen: ik ben Chantal Vermeer. Ik ben illustrator, eigenaar van Shirtsbychantal en de online Tekenacademie. Meteen vanuit de schoolbanken begon ik met ondernemen. Eerst als retailer en importeur, maar later ook als illustrator van mijn eigen T-shirtlijn en uiteenlopende communicatie-uitingen voor het bedrijfsleven. Al bleef mijn harde werk allesbehalve onopgemerkt – in 2016 won ik de Jost Starterstrofee en ik veroverde een plek in de top 100 van meest vooruitstrevende modeontwerpers – ik haal graag het beste uit mezelf. Ik was geen online ondernemer, maar vond dat wel een interessante richting. En ik hoorde geweldige verhalen over de mogelijkheden en dus nam ik in 2017 aan Forleo’s B-School deel.

 

Die ervaring heeft álles voor mij veranderd. De manier waarop ik naar ondernemen kijk bijvoorbeeld, de vrijheid die ik gekregen heb, de mogelijkheid om met gevoel te ondernemen en onder mijn voorwaarden, en de voldoening en joy die ik nu uit mijn creatieve manier van werken weet te halen. Voor mij was mijn deelname aan de B-School een echte game changer. Dat bleek wel uit mijn eerste online tekenprogramma’s die ik na afloop van de B-School lanceerde. Want met Heel Holland Tekent en mijn Teken je Toekomst-coachingprogramma heb ik op mijn beurt weer meer dan 1.000 ondernemers ‘besmet’ en geïnspireerd…

 

B-School maakte mij gelukkiger, zelfverzekerder en succesvoller

En dat is nu precies waarom ik de B-School nu promoot. Ik geloof heilig in de kracht ervan. En velen met mij. Want alle grote namen in online ondernemersland hebben deze ondernemerstraining op hun naam staan. Tot op de dag van vandaag haal ik inspiratie en slagkracht uit hetgeen Marie Forleo mij leerde. En ook het netwerk dat ik in die tijd opbouwde, is onbetaalbaar. Want ik heb nog altijd nauw contact met de B-Schoolers van mijn lichting, onder wie topondernemers Suzanne Beukema, Marieke van Dijk, Femke Hertog en Florien van Basten-Batenburg. Een ware 'business boost’, want het heeft veel nieuwe deuren voor me geopend. En mijn netwerk levert me tot op de dag van vandaag nieuwe opdrachten op.

 

De B-School heeft mij al met al een gelukkiger, gepassioneerder, zelfverzekerder en succesvoller ondernemer gemaakt. Daarom hoop ik dat ook jij de stap waagt. Ik gun je dat gevoel zó! Sta jezelf alsjeblieft toe om te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Mét de ondersteuning vanuit jouw eigen supportgroep, met mij inclusief. Want je gaat onderweg valkuilen tegenkomen, dat is zeker. Maar samen klimmen we daar weer uit. Sterker. En slagvaster dan je óóit was!

IMG_1460.JPG

Mijn bonusprogramma

Als partner van Marie Forleo’s B-School, kun je via mij een plekje voor het online programma bemachtigen. Het voordeel van via mij boeken: ik word jouw directe contactpersoon. Ideaal, want wij spreken letterlijk dezelfde taal. En ik geef enkele bonussen weg.

 

Dit is waar jij op mag rekenen:

  • Toegang tot mijn besloten Nederlandse B-School-community, waar je terechtkunt voor al jouw vragen, tips, tricks en noem maar op.

  • Een gratis groepssessie Teken je Toekomst t.w.v. € 1250,- exclusief btw.

  • Een gratis businessavatar t.w.v. € 249,- exclusief btw.

  • Onbetaalbaar!! 6 weken lang ondersteuning door mij en mijn persoonlijke netwerk van B-School-goldies, onder wie topondernemers  Marieke van Dijk met allemaal onze eigen expertise en kracht.

464-4647938_emoji-emojis-emojiiphone-emojiwhatsapp-stiker-rocket-emoji-png_edited.jpg
464-4647938_emoji-emojis-emojiiphone-emojiwhatsapp-stiker-rocket-emoji-png_edited.jpg
464-4647938_emoji-emojis-emojiiphone-emojiwhatsapp-stiker-rocket-emoji-png_edited.jpg
464-4647938_emoji-emojis-emojiiphone-emojiwhatsapp-stiker-rocket-emoji-png_edited.jpg
Marie_Forleo_-_High_Res_60-edit-removebg.png

Start vast met de GRATIS Video lessen van Marie en leer alle facetten die je nodig hebt om een ONLINE bedrijf op te bouwen. Van Sales tot Marketing of je nu een Product of Dienst hebt, een starter of al jaren een bedrijf hebt. 

 

Je wilt als ondernemer eerst nog even aan het B-School-avontuur proeven voordat je de knoop door gaat hakken, dan is er deze Pre Business  B-School Session echt iets voor jou!

 

Marie Forleo stelde deze speciaal voor mijn NETWERK uit NEDERLAND  samen. Drie dagen lang ontvang je videotrainingen van haar in je inbox. Trainingen die een goed beeld geven van dat wat zij jou als (startende) ondernemer te bieden heeft. Een cadeautje van mij aan jou. Omdat ik weet wat het voor je kan doen…

 

Meld je dan hier aan. De Business Session vindt plaats vanaf 16 februari 2022. Houd dan dus je inbox in de gaten. Ik hoop immers echt dat ook jij die ervaring op gaat doen die ik tijdens de B-School heb opgedaan.

 

Dat succes. En het gevoel alles aan te kunnen! I’ll keep you posted. Oh, en mail me ook gerust als je vragen hebt. Ik kom graag met je in contact om ze te beantwoorden en mijn ervaringen met B-School met je te delen.

WOOHOO, Chantal!! We're so proud of you, and are cheering you on big time over here for all you've accomplished. Keep up the amazing work, lady! <3 Julia, Team Forleo

Eens een B-schooler, elk jaar weer toegang! 

( deuren sluiten op 3 maart 22)

klik : Join B-school 

bottom of page