Chantal Vermeer-WEBSIZE-By Martine van der Moolen-18.jpg

Draw Your Dream Life Programma. Start per 1 november 2022!
It’s time to dream a new dream! 
Deuren gaan per 7 oktober weer open !  
 

 

Chantal Vermeer is schrijfster & Mentor van ‘How to Draw Your Dream Life’ en oprichtster van Teken je Toekomst. Een jaar geleden heeft Chantal een krachtig E-learningprogramma ontwikkeld waarin zij haar beste lessen met je deelt over hoe jij je droomleven in beeld brengt: Het Draw Your Dream Life programma. Onder persoonlijke begeleiding van Chantal volg je het Draw your Dream Life programma. Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Misschien herken je dit? Bij een potentiële klant leef je helemaal op en als het dan een NEE wordt zak je helemaal weer in je energie. Of misschien ben je een echte helper en mag je nu eerst eens goed voor jezelf gaan zorgen. Chantal helpt jou om minder energie van andere mensen op te pikken.

 

Voel jij je uit balans? Te veel ballen in de lucht houden, in je eentje blijven aanrommelen, energie verspillen, je zorgen blijven maken en je angst om te falen. Stopt. Zodra jij meer in balans bent en geniet van de keuzes die je maakt, kun jij je leven gaan leven op jouw voorwaarden. Zonder bang te zijn dat iemand anders daar iets van vindt. 

 

Chantal Vermeer-By Martine van der Moolen_-22.jpg

Misschien HERKEN je dit lieve Powervrouw? 

 • Je houdt op dit moment te veel ballen in de lucht.

 • Je bent een succesvolle ondernemer en je voelt de druk en de struggles hiervan.

 • Je gelooft zelf niet altijd dat jij succesvol bent. 

 • Je bent je zelf nog steeds aan het bewijzen. 

 • Zelfs als andere je zien als powervrouw twijfel je vaak. 

 • Je hebt het idee dat je de omzet die je hebt niet verdient. 

 • Je hebt behoefte om een nieuwe start te maken, maar hoe dan? 

 • Je wilt gewoon vrolijker in je leven of onderneming staan. 

 • Je wilt vol zelfvertrouwen je life purpose volgen. 

 • Je wil groeien in je bedrijf, maar ook als persoon. 

 • Je hebt al flink wat levenslessen gehad en weet wat extra verdieping met je bedrijf en leven doet. 

 

Het is weer tijd om te spelen! We starten 1 november 2022! 

Draw Your Dream Life Coaching Programma

In dit programma neemt Chantal je mee in de kracht van visualiseren en creativiteit. Zodat jij als vrouwelijke leider, in je werk meer klanten aantrekt, hogere omzet creëert en betere (liefdes) relaties krijgt. 

Chantal werkt naast de kracht van beeld o.a. met kleuren en emoties, overtuigingen, hypnotherapie, meditaties, familiesysteem, overvloed, visualisaties, manifesteren en meer FUN in je leven of business.

 

Alle lessen die zij geleerd heeft, laat zij zien in de interactieve MASTERCLASSES, hoe je dit IN BEELD kunt brengen. In 30 dagen ga je een stap nemen naar een level up versie van je zelf.

Zodra je gaat ZIEN waar je staat, kun je ook duidelijke stappen zetten op weg naar rust, helderheid en vertrouwen. Het is een lifechanging cursus, waar je 30 dagen de kracht van CREATIVITEIT en visualiseren gaat ervaren. Je gaat zien, voelen en geloven, dat jij het waard bent om alles te zijn, wie je wilt zijn. 

In het How to Draw Your Dream Life ga je jezelf persoonlijk ontwikkelen, waardoor jij meer vertrouwen krijgt en positiever in het leven komt te staan. Er wordt weer vrijheid in jouw geest gecreëerd, door middel van de kracht van visualiseren en tekenen. 

We gaan aan de slag met de volgende aspecten in jouw leven: emotioneel, creatief, financieel, (liefdes) relaties, sociaal, carrière en gezondheid. 

Inhoud Draw Your Dream Life Coaching Programma

 • Life changing 30-day online programma 

 • 30 dagen persoonlijke begeleiding van Chantal 

 • 1 persoonlijk intakegesprek (30 min) + 3 live 1 op 1 sessies (40 min) 

 • Mentaal, emotioneel, spiritueel & business laten groeien

 • Elke maandag groepscall 60 min (4 x) 

 • Elke week een nieuwe opdracht 

 • Altijd voor jou bereikbaar via email contact (antwoord binnen 24 uur) 

 • Iedere week gaat er een nieuwe module open

 • 12 maanden toegang tot de lessen

 • Je kunt meteen beginnen aan een module, of wanneer dit jou uitkomt

Draw Your Dream Life bestaat uit Modules en 1 op 1 sessies. Al het cursusmateriaal, inclusief de opgenomen video’s, de opdrachten, en meer materiaal, staan in de Teken Je Toekomst Academy omgeving voor je klaar. Elke eerste maandag van de maand komen we samen, LIVE in een zoomsessie van 60 min (dit kan uitlopen). Jij voelt zelf, bij welke sessie je live aanwezig wilt zijn. Deze sessies komen later in de leeromgeving, zodat je ze terug kan kijken op jouw tijd.  Alles lessen zijn ONLINE, interactief en LIVE te volgen.

Image by Johnny McClung

It's Time..

Become De Persoon Die Je Wilt Zijn!

...​ En als je het dan allemaal duidelijk in BEELD gaat zien? Wat zou dit voor je betekenen? ​ - Voor de keuzes die je maakt? - Voor je dromen? - Voor alle ballen die je vasthoudt? - Voor je energie? - Voor je omgeving? …


… coaching programma in combinatie met de 7 rechten. Hoe meer je hierover weet, kun je zoveel meer dingen begrijpen, ook de mensen in je omgeving, waarom het financieel nog niet stroomt, waarom dingen lopen zoals ze lopen.

 

... Waar sta jij nu? En wat zijn je Dromen? In de uitgebreide week 4 MODULE  gaan we kijken naar waar sta je eigenlijk? In je relatie? Op financieel gebied? Je bucketlist In deze Module gaan we in beeld brengen. 


… We gaan aan de slag met je relaties, je relaties met anderen, je liefdesrelaties, je werkrelaties, je klanten, je communicatie in je relaties? 

 

Van een negatieve instelling naar een positieve instelling, een vrijer gevoel en een duidelijker doel voor ogen en de tools om dit ook te gaan bereiken!

 

Je wilt stappen vooruit maken en sneller in actie komen vanuit alignement, om zo meer FUN in je leven en in jouw bedrijf te ervaren. Jij weet zelf of dit is wat je wilt en zoekt!

Alles is online. Ga lekker aan de slag op jouw eigen tempo!

Draw Your Dream Life is een life changing programma vol met plezier en leuke en waardevolle inzichten. Je kunt dus deelnemen vanuit waar jij maar wilt: aan je bureau, met een kopje thee op de bank of in het buitenland, zolang jij wifi hebt en een tablet of telefoon is het oké! 

 

Voel je nu een dikke vette JA?

Zorg er dan voor dat je verzekerd bent van een plek en reserveer je PLEK vandaag nog!

 

Prijs €1.500,- incl. btw 

 

It’s time to dream a new dream! Ben jij er ook klaar voor om weer te gaan spelen? De deuren staan open!