top of page
Chantal Vermeer-WEBSIZE-By Martine van der Moolen-18.jpg

4maanden
Personal Business Programma. 
It’s time to dream a new dream!
 

 

Chantal Vermeer is illustrator, schrijfster & Mentor van ‘How to Draw Your Dream Life’ en oprichtster van Teken je Toekomst. Een jaar geleden heeft Chantal een krachtig Teken je Toekomst 1 op 1 Business programma ontwikkeld waarin zij haar beste lessen met je deelt over hoe jij je droomleven in beeld brengt:

 

Het Draw Your Dream Business  4  maanden programma. Onder persoonlijke begeleiding van Chantal volg je het Draw your Dream Business programma.

Je gaat ontdekken wie je daadwerkelijk bent als ondernemer en wat jou PURPOSE in dit leven is. Je krijgt weer zelfvertrouwen , gaat ook echt Business stappen zetten en luistert oor. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen!

 

Misschien herken je dit? Bij een potentiële klant leef je helemaal op en als het dan een NEE wordt zak je helemaal weer in je energie. Of misschien ben je een echte helper en mag je nu eerst eens goed voor jezelf gaan zorgen. Chantal helpt jou om minder energie van andere mensen op te pikken en als creatieve ondernemer de JUISTE FOCUS te houden. 

 

Voel jij je uit balans? Te veel ballen in de lucht houden, in je eentje blijven aanrommelen, energie verspillen, je zorgen blijven maken en je angst om te falen. Stopt. Zodra jij meer in balans bent en geniet van de keuzes die je maakt, kun jij je Business gaan runnen op jouw voorwaarden. Zonder bang te zijn dat iemand anders daar iets van vindt. 

 

Chantal Vermeer-By Martine van der Moolen_-22.jpg

Misschien HERKEN je dit lieve Powervrouw? 

 • Je houdt op dit moment te veel ballen in de lucht.

 • Je bent een succesvolle ondernemer en je voelt de druk en de struggles hiervan.

 • Je gelooft zelf niet altijd dat jij succesvol bent. 

 • Je bent je zelf nog steeds aan het bewijzen. 

 • Zelfs als andere je zien als powervrouw twijfel je vaak. 

 • Je hebt het idee dat je de omzet die je hebt niet verdient. 

 • Je hebt behoefte om een nieuwe start te maken, maar hoe dan? 

 • Je wilt gewoon vrolijker in je leven of onderneming staan. 

 • Je wilt vol zelfvertrouwen je life purpose volgen. 

 • Je wil groeien in je bedrijf, maar ook als persoon. 

 • Je hebt al flink wat levenslessen gehad en weet wat extra verdieping met je bedrijf en leven doet. 

 

Het is weer tijd om te spelen! Ja ik wil weer lichter in het leven staan 

Draw Your Dream Business Coaching 4 maanden Programma

In dit 4 maanden programma neemt Chantal je mee in de kracht van visualiseren en creativiteit. Zodat jij als vrouwelijke leider, in je werk meer klanten aantrekt, hogere omzet creëert en betere (liefdes) relaties krijgt. Het is 1 op 1, dus we gaan echt samen aan de slag!

Chantal werkt naast de kracht van beeld o.a. met kleuren en emoties, overtuigingen, hypnotherapie, meditaties, familiesysteem, overvloed, visualisaties, manifesteren en meer FUN in je leven of business.

 

Alle lessen die zij geleerd heeft, laat zij zien in de interactieve MASTERCLASSES, hoe je dit IN BEELD kunt brengen. In 4 maanden ga je een stap nemen naar een level up versie van je zelf.

Zodra je gaat ZIEN waar je staat, kun je ook duidelijke stappen zetten op weg naar rust, helderheid en vertrouwen. Het is een lifechanging programma, waar je 4 maanden lang  de kracht van CREATIVITEIT en visualiseren gaat ervaren. Je gaat zien, voelen en geloven, dat jij het waard bent om alles te zijn, wie je wilt zijn. 

In het How to Draw Your Dream Life ga je jezelf persoonlijk ontwikkelen, waardoor jij meer vertrouwen krijgt en positiever in het leven komt te staan. Er wordt weer vrijheid in jouw geest gecreëerd, door middel van de kracht van visualiseren en tekenen. 

Inhoud Draw Your Dream Business Personal Coaching Programma

 • Life changing op maat voor je maakt programma 

 • 4 maanden persoonlijke begeleiding van Chantal 

 • 1 persoonlijk intakegesprek (30 min) + elke week  online  1 op 1 sessies (45 min) 

 • Je gaat je Toekomst opnieuw in Beeld brengen

 • Altijd voor jou bereikbaar via email contact (antwoord binnen 24 uur) 

Draw Your Dream Life personal Programma bestaat uit 4 maanden elke week  x  1 op 1 sessies. En 1 intake, vanuit daar bepreken we de behoefte en focus , hier wordt een persoonlijke plan voor gemaakt.    

 Alles sessies  zijn ONLINE via zoom.  Prijs €3333,- excl btw 

Image by Johnny McClung

It's Time..

Become De Persoon Die Je Wilt Zijn!

...​ En als je het dan allemaal duidelijk in BEELD gaat zien? Wat zou dit voor je betekenen? ​ - Voor de keuzes die je maakt? - Voor je dromen? - Voor alle ballen die je vasthoudt? - Voor je energie? - Voor je omgeving? …


Een 1 op 1 … coaching programma in combinatie met de 7 rechten. Hoe meer je hierover weet, kun je zoveel meer dingen begrijpen, ook de mensen in je omgeving, waarom het financieel nog niet stroomt, waarom dingen lopen zoals ze lopen. 

 

... Waar sta jij nu? En wat zijn je Dromen? We gaan SAMEN kijken naar waar sta je eigenlijk? Hoe profileer jij je jezelf ? Op financieel gebied? Je bedrijf? 


… We gaan aan de slag met je relaties, je relaties met anderen, je werkrelaties, je klanten, je communicatie met je klanten? 

 

Vanuit FOCUS meer GRIP op je bedrijf , een vrijer gevoel en een duidelijker doel voor ogen en de tools om dit ook te gaan bereiken!

 

Je wilt stappen vooruit maken en sneller in actie komen vanuit alignement, om zo meer FUN in je leven en in jouw bedrijf te ervaren. J

 

Jij voelt zelf of dit is wat je wilt en zoekt!

Alles wekelijkse sessies zijn ONLINE via zoom!

Draw Your Dream Business is een 4 maanden lactie in de taxi BUSINESS  programma . J

Voel je nu een dikke vette JA?

Elke maand komen er 2 plekken vrij , dus zorg er dan voor dat je verzekerd bent van een plek en reserveer je PLEK vandaag nog!

 

It’s time to dream a new dream! Ben jij er ook klaar voor om weer te gaan spelen? De deuren staat voor jou open!

PRIJS €3333,- excl btw 

bottom of page