58383027_1254142218068792_58992941755636

 dream business memberSHIP 

Proefmaand tijdelijk €27,- inclusief btw
 

Het resultaat van jouw membership

Naast een hele hoop plezier, duidelijkheid én inzichten, resulteert het membership ook in ander successen. Successen in de vorm van meer omzet, een betere balans tussen werk en privé, behaalde doelen, een vergroot zelfvertrouwen, meer passie, een groter netwerk van collega-ondernemers, je beste jaar ever in business, betere relaties met je klanten en in je privé leven, meer flow en creativiteit, een verhoogde productiviteit en meer rust en balans. Kortom: het resultaat van jouw membership is ongekend waardevol! Het gaat jou en je bedrijf heel veel brengen.

Wat mag jij als dream business member verwachten?
Als Dream Business Member krijg je 24/7 toegang tot mijn besloten community : een omgeving waarin jij je omringt met vrouwelijke, inspireerde collega-ondernemers en waarin ik je uitdaag om het allerbeste uit jezelf te halen. Via maandelijkste wisselende thema's , prikkelende opdrachten, interessante masterclasses en interactieve Q & A's deel ik mijn kennis, geef ik advies, beantwoord ik vragen en reik ik handvaten aan. En ik laat je niet alleen groeien als ondernemer.

Samen geven we ook jouw business en flinke boost. En daar ga jij de vruchten van plukken! In de vorm van een hogere omzet, een beter work-life balance, meer plezier in en passie voor dat wat je doet, een grotere zelfvertrouwen en behaalde doelen. En die successen, die worden uiteraard onderling gevierd. Dat zorgt dan meteen ook weer voor een mooie netwerkmogelijkheid. Met al die inspirerende goalgetters om je heen bepaald niet vervelend, natuurlijk! 

We pakken álles aan!

In de besloten community omarmen we telkens een ander thema. Zo staat de eerste maand in het teken van ‘jezelf’. We focussen ons in de daaropvolgende maanden op jouw financiën, je work-life balance, klanten, marketing, actiepunten en jouw money mindset. En ook het maken van krachtige keuzes, jezelf 10 keer sneller manifesteren, de mogelijkheden om een idee te lanceren en – last but not least – ‘how to dress for success’ passeren de revue.
 

Waarom ik?

Ik ben al enige tijd als ondernemer onderweg. Ik weet van de hoed en de rand met betrekking tot het ondernemerschap. Ik denk altijd in kansen en mogelijkheden en laat mij door niets tegenhouden. Zo opende ik 3 winkels terwijl ik hoogzwanger was van mijn jongste en groeide ik door als importeur. Binnen no-time had ik meer dan 100 verkooppunten die mijn kleding uit Parijs verkochten in mijn portefeuille. En naast ondernemerspit heb ik ook aan creativiteit geen gebrek. Want illustreren is helemaal mijn ding. Tekeningen voor op mijn eigen kledinglijn bijvoorbeeld, die maar al te graag door bekend Nederland werd gedragen. Nee, mijn vrolijke illustraties zijn niet onopgemerkt gebleven. Ik won in ik 2016 de JOST-troffee en ontwikkelde de Teken je Toekomst-methode, waarmee ik meer dan 1.000 ondernemers heb geholpen om hun bedrijf naar the next level te brengen.

“Plan, create and do your business with joy!”

Actie in de taxi
Het is en blijft mijn favoriete uitspraak, en die is tekenend voor mijn mindset. Ben jij ook klaar voor de start? Dan heb ik het perfecte aanbod voor je! Voor slechts € 27,- mag je namelijk een maand lang aan het Dream Business Membership proeven. En dus kun je een beroep doen op mijn tips en tricks, adviezen, masterclasses, uitdagende opdrachten en nog veel meer. En dat uiteraard zónder addertjes onder het gras. Probeer het membership uit, maak kennis met mijn manier van coaching en de community, en bepaal zelf of je na een maand aangehaakt blijft of niet.