thumbnail_Chantal Vermeer-Teken je toeko

Partner worden? 

Wordt partner van Chantal Vermeer

Graag zou ik mijn programma's als nieuw Paypro affiliate willen voorstellen:

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om als partner van Chantal Vermeer aan de slag te kunnen. 


Deze zijn geschikt voor en verkopen makkelijk aan

 

1) Ouders die thuis werken en zo hun kinderen laten tekenen en hierdoor vaak zelf ook.

 

2) Of aan vrouwen die weer rust in hun hoofd willen.

 

3) of gewoon creatiever willen zijn en zin hebben om weer te tekenen. Dit is laagdrempelig programma


Het enige wat je hoeft te doen is mensen naar de chantalvermeer.com  website te sturen en je ontvangt een vast bedrag van de verkoop van een van de online trainingen. 

Je hoeft hiervoor géén specifieke kennis van ondernemen op het internet te hebben en het is ook niet noodzakelijk om als bedrijf geregistreerd te staan en een KvK nummer te hebben. Je kunt mijn online programma namelijk ook als privé persoon promoten.

 

Starten is super easy! Je hoeft enkel even de onderstaande 4 makkelijke stappen te doorlopen:

Stap 1 – Registreer bij PayPro

Registreer jezelf gratis als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

De registratie bij PayPro.nl

  1. Ga naar PayPro.nl

  2. Klik op maak een account aan

  3. Klik op aanmelden als affiliate

  4. Vul je gegevens in

  5. Je ontvang een mail met een bevestigingslink

  6. Vul de overige gegevens aan zoals je rekeningnummer

  7. Nu kan je gaan promoten

De affiliate link

Om bij te houden hoe vaak er op jouw link geklikt is wordt jouw persoonlijke PayPro-ID in de link gebruikt. De laatste getallen van de link is jouw eigen ID nummer, deze komt automatisch achter de link te staan als je bent ingelogd in PayPro.

Stap 2 – Chantal Vermeer / Heel Holland Tekent  

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop Affiliate Campagnes in het linkermenu. Typ vervolgens bij zoek heelholland tekent 

Je ziet nu het online programma naar wens staan. Bij deze dienst staat een link, hierbij staat de tekst: Jouw affiliate link. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen, ook als je niet direct iets koopt zal dit onthouden worden. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3 – Ontvang jouw commissie

Kopieer de link van het product dat je wilt promoten, wanneer iemand vervolgens via jouw link een van mijn producten aanschaft ontvang jij daarvan een vast bedrag.  Dit wordt commissie genoemd. Welk bedrag dit is kun je zien in het product overzicht.

Commissie is een vast bedrag per verkoop van de online Teken de Toekomst programma. 

Je kunt nu beginnen met promoten. PayPro betaalt jouw commissie elke twee weken uit.

Voor het bijhouden en uitbetalen van de affiliate commissie gebruiken wij het affiliate systeem van PayPro. Met dit systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel er op jouw affiliate link geklikt is en bij een verkoop krijg je automatisch de commissie bijgeschreven op de PayPro rekening.

In de affiliate links gebruiken we jouw persoonlijke PayPro-ID, dit is een unieke code waaraan we kunnen zien dat jij de link geplaatst hebt en dus recht hebt op de commissie. Als je nog niet bij PayPro geregistreerd bent kan je dat op deze registratiepagina doen.

Veel succes met jouw promotie en leuk dat we samen kunnen laten zien wat tekenen kan betekenen voor je :

1. Je Creativiteit

2. Je Carrière

3. Je Gezondheid

4. Je Emotionele Leven 

5. Je Financiële Leven 

6. Je Sociale Leven 

7. Je Liefdes Leven

Stap 4 - Promotie TIPS 

1. Social Media

Promotie kan al beginnen bij je eigen persoonlijke en/of zakelijke netwerk. Denk hierbij aan je eigen account op Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

2. Blog schrijven 

Schrijf een leuk stukje op je website of in je nieuwsbrief. Zorg ervoor dat de tekst aangepast is op jouw doelgroep (dus niet 1 op 1 overnemen). Zo zorg je voor eigen unieke content. Hier plaats je dan ook weer jouw eigen promotie link

3. Foto Materiaal 

Er zijn verschillende foto's en promotie materiaal voor je beschikbaar. Plaats een foto naar  je keuze met je eigen unieke PayPro link op elke gewenste plek op je website of in je nieuwsbrief.

Ontvang promotie materiaal 

Meld je aan en ontvang gratis fotomateriaal en informatie om de Teken trainingen van Chantal Vermeer  te promoten. 

Je kunt deze trainingen met een goed gevoel promoten. Ik zorg goed voor mijn klanten en beantwoord de klanten binnen 8 uur. Ik heb deze online trainingen al meer dan 7 jaar en mensen worden blij van mijn tekenprogramma's 

Als je zegt " ja ik ga ervoor". Kan ik zelf een op maat filmpje voor je opnemen voor een van de trainingen naar wens, zodat deze aan jouw bedrijf gelinkt wordt en we echt partners zijn. 

Ook is er voldoende promo:  foto materiaal en filmmateriaal aanwezig, die je weer op jouw site kan zetten of in je nieuwsbrief. 

Pak vast jouw PayPro link en start vast met de eerste promotie. 

 

Stuur mail

  

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.