top of page

Happy in GEEL


In deze blog laat ik je zien dat er voor iedereen een ‘geel’ is. En hoe je deze kleur combineert met andere kleuren.

Happy in geel. Mel Robbins draagt hier een GELE rok en verteld ze mij hoe HAPPY zij hier in is.


Geel staat voor vrolijkheid, optimisme en warmte. Het is dé kleur van de lente, van lentebloemen, van de eerste lentezon, ook al zie je die niet altijd. Jij en de mensen om je heen worden er helemaal happy van. Sinds een paar lentes is geel een top 10 modekleur.

Je kunt de kleur het beste gebruiken als je wat meer zelfvertrouwen kunt gebruiken of wanneer je grote beslissingen moet nemen. Door de kleur geel ga je beter en zekerder nadenken.

Ook ga je van de kleur geel sneller contacten leggen en stimuleert het de gevoelens van warmte.

Geel is dus de beste kleur om te dragen als je nieuwe mensen leert kennen!!

Hoe draag je geel?

Voorheen werd geel veel gedragen met karamelkleuren of pastels. Tegenwoordig mag je je van top tot teen in het geel aankleden, bijvoorbeeld met verschillende tinten geel, of misschien soms een beetje wit erbij. Niet andersom, wit met geel, want dan krijg je het ‘ei-effect’. Geel met zwart is ook altijd een goede optie, maar dan moet je weer oppassen voor het ‘bijtjes-effect’.

Wat natuurlijk ook super tof is, als je wel een beetje van gek houdt, om geel te combineren met wat fantasie, bloemen- en dierenprints bijvoorbeeld.


Dit herfstseizoen wordt een kleurrijke boel, er komt een nieuwe trend genaamd Color blocking. Dat houdt in dat je alle felle kleuren met elkaar kunt combineren. Je draagt een roze broek met een rode trui, of een oranje rok met een paarse blouse. Hier is de kleur geel natuurlijk ook helemaal perfect voor, want zo kun je ook geel met super veel toffe kleuren dragen.

Dus, go all in yellow!! Elke vrouw kan wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken, toch? ;)

Liefs,

Chantal

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page