top of page

Keep it simple - een vision board à la Teken je Toekomst

Het is het begin van een nieuw jaar, en ik snap dat je moe wordt van al het geroeptoeter over doelen en dromen. Je ziet dat zelf helemaal niet op die manier als je druk bezig bent om al de ballen in de lucht te houden. Dan denk je soms, excuse my language, f*ck you met al die dromen!


We zijn zo druk met ons leven, we willen ALLES zijn voor iedereen. Je staat op en daarmee ook meteen AAN. Je kijkt iedere ochtend gelijk op je telefoon, je verzandt in social media en in WhatsApp gesprekken. Daarnaast moeten de kids uit bed en moet hun brood nog gesmeerd worden. De hond is aan het blaffen, want die moet nog uitgelaten worden. En vergeet vooral ook niet te sporten, te werken, en nog een cursus te volgen. Of misschien ben je wel mantelzorger voor je ouders, heeft je kind een rugzakje of zit je midden in een scheiding.


Je bent zo druk met allemaal losse stukjes uit je leven. En als je dan ook nog eens ondernemer bent, dan ben je ook in dat aspect van je leven ALLES voor iedereen. Je staat constant AAN. Je houdt zoveel ballen in de lucht!


Tijdens de sessies van Teken je Toekomst starten we daarom ook in het NU. Een blik van een buitenstaander op jouw leven en jouw doelen kan jou net dat extra duwtje in de juiste richting geven, daarom gooien we tijdens de Teken je Toekomst Clarity Sessie de boel even op z’n kop om naar de kern te gaan: Waar sta je nu en waar wil je nog naartoe?


Misschien ben je eraan toe om meer rust te ervaren, wil je die corona kilo’s wel kwijt, een boek schrijven, meer gaan reizen, je business laten groeien of misschien wil je het wel allemaal!


Waarom een visionboard maken à la Teken je Toekomst?


Heb je weleens een visionboard of een moodboard gemaakt? Vaak sta je hierbij alleen stil bij wat je mist, maar het is juist zo goed om ook stil te staan bij wat je al hebt en waar je vanuit dat punt graag naar toe wilt. Termen als droom groots, vliegen om onze oren, maar dat is een ver van je bed show als je te veel dingen aan je hoofd hebt.


De kracht van de toekomst visualiseren en tekenen


Voorheen tekende ik zelf elk half jaar mijn toekomst uit, maar nu doe ik dit bijna elk weekend. Door je toekomst regelmatig te tekenen kijk je naar wat je al hebt en waar je nog naartoe wilt, hierdoor wordt je visie een stuk concreter en helderder. In één oogopslag zie je elke dag wat de belangrijkste dingen in jouw leven zijn, hierdoor ontstaat overzicht.Wat gaan we doen tijdens de Teken je Toekomst Clarity Sessie?


Samen gaan we op een laagdrempelige manier aan de slag om jouw leven te visualiseren tijdens een business en life focus sessie. Tijdens een één op één sessie hoef je zelf niet te tekenen, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar we doen het samen. Als creatieve ondernemer heb je vaak steeds weer nieuwe ideeën, dingen die niet afgemaakt worden, maar na deze sessie ervaar je meer rust en kom je erachter wat je echt wilt. Welke ballen houd je in de lucht? En welke laat je vallen?


We gaan naar de kern en creëren overzicht

Samen gaan we tot de kern, we kijken waar je blij van wordt en waar je dankbaar voor bent. Na deze sessie heb je helderheid, nieuwe inzichten, en een goede portie zelfvertrouwen om aan de slag te gaan. We gaan ervoor zorgen dat je gaat doen wat je écht leuk vindt er ook nog eens kneiter goed in wordt!


Door de Teken je Toekomst sessie ga je in alle aspecten van je leven overzicht krijgen. Je doet je laatje open met allemaal wirwar aan kleding bij wijze van spreken en na de sessie is het weer netjes opgevouwen en een flink aantal in de kledingzak gestopt, die je niet meer past. Met andere woorden we gaan het SIMPEL maken. Je krijgt overzicht: dit ga ik doen, dit houd ik in de lucht. Tijd voor rust in het koppie!


Routekaart naar een leven op jouw unieke voorwaarden

Ik verzeker je, je hoeft het echt niet alleen te doen, want ik help je erbij. Met een flinke dosis humor en gezelligheid gaan we samen aan de slag om jouw droomleven in kaart te brengen met behulp van een vision board. Na deze sessie beschik je over een routekaart naar jouw unieke leven op jouw eigen voorwaarden.


Je hoeft niet alle ballen in de lucht te houden!


Ik laat je zien hoe je wat ballen kunt laten vallen, want ik heb zelf ook heel wat ballen laten vallen. Niks moet, je leven en jij bent goed zoals je bent. We gaan naar de kern, want wat heb jij nog echt nodig? Ik help je weer zien wat je echt graag wilt in het leven. Als je op deze manier doorgaat blijft het altijd een what if. Je blijft besluiteloos, teleurgesteld in het leven en leeft niet op tot de potentie die je wel in je hebt. Je bent een powervrouw, die mag stralen!


Ik probeer het in woorden uit te leggen, maar nog steeds heb ik woorden te kort wat deze sessie met je doet. Het is niet altijd goed uit te drukken, sommige dingen in het leven moet je gewoon zelf meemaken en ervaren. Ben je nog een beetje sceptisch? Kijk dan eens naar de reviews op mijn website en Instagram.


It’s TIME to create a SHINING YEAR for you! And what is your story this year?


Teken je toekomst en krijg meer grip en rust.


Klik hier om een Teken je Toekomst Clarity Sessie in te plannen. En luister hier ook naar mijn podcast over dit onderwerp #1 Keep it Simple.Liefs,


Chantal145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page