top of page

Tijd voor foute kersttruien (ja, nu al!)Laatst liep ik door de stad en zag ik tot mijn verbazing dat de kerstversiering al hangt! Ben jij al bezig met de kerstdagen? Sommige mensen vinden het zelfs nog te vroeg voor de pepernoten die nu al volop in de schappen van de supermarkt liggen, terwijl anderen al aan het aftellen zijn tot de kerstliedjes op de radio komen en de kerstkransjes verkrijgbaar zijn. Iedereen is anders zullen we maar zeggen.

Zelf een kersttrui versieren: I love it!

En ik? Ja hoor, ik ben al volop bezig met de kerstdagen! Echter komt daar nog geen kerstmuziek bij kijken. Ik ben bezig met inkopen doen, en wel voor foute kersttruien! Je weet wel, die lekkere grote “over the top” truien vol met glitters, lichtjes, sneeuwpoppen, kerstmannen en rendieren die de laatste jaren zo hip zijn. Ik koop ze niet kant-en-klaar in de winkel: ik maak ze zelf!

Zelf een kersttrui maken: nooit genoeg glitters!

Als je een eigen bedrijf hebt ben je waarschijnlijk ook al bezig met de kerstdagen of zelfs de nieuwjaarsborrel. Er moeten kerstpakketten gekocht worden, restaurants gereserveerd worden voor het kerstdiner en voor velen is dit ook het moment van het jaarlijkse bedrijfsuitje. En wat zou er nou leuker zijn dan met zijn allen lekker aan de slag met het versieren van je eigen kersttrui?! Het is een super origineel en creatief bedrijfsuitje! En daarnaast is een zelfgemaakte kersttrui natuurlijk velen malen leuker dan zo’ n standaard cadeautje uit het kerstpakket ;)

Een creatief bedrijfsuitje in de winter: lachbuien gegarandeerd!

In de workshop “zelf een foute kersttrui maken” ga je tekenen, knippen, plakken en kleuren. Je gaat echt helemaal zelf je kersttrui versieren. Het is het ideale winter bedrijfsuitje waarin de creativiteit van jou en je werknemers gestimuleerd wordt, waarin je lekker “ out of the box” gaat denken en waarin je vooral met elkaar heel veel gaat lachen! Ik kan je verzekeren dat de teamfoto er kleurrijk uit ziet met al die leuke zelfgemaakte kersttruien.

De workshop is stiekem echt mijn favoriet! Ik heb er nu al zin in! Ik zorg voor de truien, versiersels en inspiratie. Nemen jullie de sfeer en de warme chocolademelk mee? ;)

Liefs,

Chantal

P.S. Heb jij interesse in dit kerst bedrijfsuitje of wil je de workshop kersttruien versieren volgen met een groepje vriendinnen? Neem dan even contact met mij op.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page