Teken Je Toekomst coaching
Wat is het Teken Je Toekomst coach programma?

Heel de business staat nu op zijn KOP 

Visualiseren helpt om te realiseren wat je voor ogen hebt. Zeker als we te maken krijgen met veranderingen. Daarom gebruik ik bij veel van mijn klanten de kracht van het in beeld brengen van het resultaat. Hoe beter je het doel en dus het resultaat voor ogen hebt, hoe makkelijker het wordt om dit te behalen. Jij als zakelijk leider kunt deze methode nu ook inzetten voor jouw klanten dankzij de Teken je Toekomst opleiding.

 

Leer de Teken je Toekomst Methode? KRIJG GRIP EN RUST! 

Deze opleiding is een kort en krachtig online programma van zes weken. In deze periode leer je om een blueprint te maken van je bedrijf. Tevens ontvang je een kant-en-klare tool om in te zetten als workshop voor jouw klanten. Heb je het complete programma afgerond, dan krijg je een Teken je Toekomst-certificaat.

 

WAAR STA JE NU? Haal je DOELEN met Teken Je Toekomst.

Alle lessen worden verzorgd door mij: Chantal Vermeer. Ik ben illustrator, eigenaar van ShirtsbyChantal en heb meer dan twintig jaar ervaring als retailer en importeur. Mijn jarenlange harde werken werd bekroond door de JOST Starterstrofee 2016 en ik veroverde een plekje in de top 100 van de meest vooruitstrevende modeontwerpers. Daarnaast ben ik positief ingesteld en wil ik graag een beetje fun toevoegen aan het dagelijks leven, dat soms al zwaar genoeg kan zijn. Teken je Toekomst geeft met duidelijk richting op weg naar het uiteindelijke doel, om dit makkelijker te behalen.

 

Wat gaan we doen? 

De lessen van de gecertificeerde Teken je Toekomst opleiding duren zes weken en tijdens deze periode worden de volgende thema’s behandeld:

Teken je Toekomst Opleiding - incl. certificaat

MODULE 1: Tekenen voor beginners & teken je eigen image of te wel een SPOEDCURSUS TEKENEN

MODULE 2: Visuals en kleurkaart

MODULE 3: Teken je NU

MODULE 4: Teken je TOEKOMST

MODULE 5: ACTIE IN TE TAXI 

MODULE 6: Een Teken je Toekomst KANT EN KLARE WORKSHOP die jij kunt GEBRUIKEN IN JE WERK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt de Teken je Toekomst opleiding? 

Je krijgt 6 weken lang via de Teken je Toekomst Academy Online videolessen en werkboeken.

In 3 stappen op weg naar succes, betere relaties, meer verbinding en elke keer weer opnieuw toepasbaar. 

Stap 1: Je tekeningen verduidelijkt je visie, waardoor andere mensen beter begrijpen waar je naar toe wilt. 

Stap 2: Je route is nu duidelijk en op naar GROEI.

Stap 3: Je resultaten, verkoop is een stijgende lijn, je hebt alles helder en geeft het weer door aan je team en klanten.  

 

 

Heel de business staat nu op zijn kop. Visualiseren helpt om te realiseren wat je voor ogen hebt. Zeker als we te maken hebben, zoals nu, met veranderingen. Ik heb daar 5 jaar geleden een makkelijke toepasbare tool en een online programma voor ontwikkeld, genaamd: Teken je Toekomst opleiding. Dit is inclusief een kant-en-klare workshop die in bedrijven en organisaties toe te passen is en een certificaat op het einde.

 

Er worden vragen gesteld als: Waar sta je NU? En Waar wil je naar TOE? 

In dit super-easy toe te passen - 6 week online programma kun je vandaag nog instappen! 

  

Om de Teken je Toekomst Opleiding te kunnen volgen wordt geen specifiek opleidingsniveau gevraagd. Ik ga ervan uit dat jij deze opleiding wilt volgen omdat je weet dat visualiseren een geweldige tool is om in te zetten voor je bedrijf of praktijk. Terwijl je de verhalen leest van mijn Team voel je aan alles dat jij dit ook wilt.  

Je bent al een kindercoach, een HR manager, een teamspeler, een Business coach, een Health coach , een Beauty coach, een Voedingscoach, een Scheiding coach, een Relatie coach, een Energetische coach, een loopbaancoach, V.A. een online of offline ondernemer. Dan is dit de juiste tool voor jou. 

 

Voor wie is de Teken je Toekomst opleiding niet geschikt?

1. Je ziet overal beren op de weg. 

2. We bent van nature niet positief ingesteld. 

Toelating 

Ondernemers, yogaleraren, levenscoaches, bedrijfscoaches, gezondheidscoaches, leraren, therapeuten, essentiële olie-experts, genezers ... en meer.
Inspire. Teach. Connect.

Hoe werkt het programma?

01

Plan

Plan eerst een workshop .
Als Teken je Toekomst Coach  ontvang je 'Teken je Toekomst 'kant en Klare Workshop, met een duidelijke route voor workshops, retraites en 1: 1 coaching. U neemt deze kant-en klare workshop als route  en personaliseerd deze met je eigen vakkennis in je onderneming of werk voor live of virtuele workshops. 

02

Start je Business

Begin je workshops, retraites en coaching sessies uit te verkopen. En het geld dat je verdient met je aanbod/dienst is 100% van u om te houden.  via de BONUS let's Go Social leer je hoe jij je community opbouwt. 

03

Wordt Partner 

Finally: verdien geld met impact.
Last but not least wordt Partner en krijg op alle online Cursussen en producten van Teken je Toekomst 40 % korting en ontvang je eigen affiatecode, zodat je deze investering in no time weer terug verdient. 

Teken Je Toekomst  coaches

16.PNG

Marit Heitlager

Van Tekengein

12.PNG

Linda van Wijk

Van Sportfityoga

(Friesland)

11.PNG

Maria-Lies

Live illustrator en creator

(Amsterdam)

10.PNG

Marit van Buchem

Van By Marit van Buchem

(Apeldoorn)

Angelina Poel

Van Creatieve olie

(Groningen)

uitsnede en filter.door Caro.JPG

Caroline van Gelder

Van Caroline van Gelder Coaching

(Dongen)

43730577_2073140616049528_26380470816079

Gwendolyn Koene

Van Breng Coaching

(Almere)

DNG_8290_edited.jpg

Elise Visser

Van E.V.A- creative support

(Bussum)

Wil jij graag jouw klanten helpen met het uitstippelen van hun toekomst? Volg dan de cursus en voeg jezelf toe aan het Teken je Toekomst. Wil jij deze methode echt gaan inzetten als Teken je Toekomst Coach? Boek dan een call voor meer info.