image2.jpeg

teken je toekomst workshop 

 

In 1,5-2 uur je Business route in beeld  

Visualiseren helpt om te realiseren wat je voor ogen hebt. Daarom gebruik ik bij veel van mijn klanten de kracht van het in beeld brengen van het resultaat. Hoe beter je het doel en dus het resultaat voor ogen hebt, hoe makkelijker het wordt om dit te behalen.

Draw Your Dream Business 

Goede voornemens, velen van ons gaan er elk jaar weer mee aan de slag. De doelen die jij jezelf als ondernemer stelt, kun je ook zien als een 'goed voornemen’. We weten allemaal wat er van het overgrote deel van onze goede voornemens terecht

komt … niet veel, helaas. Een blik van een buitenstaander kan jou wel dat duwtje in de juiste richting geven. Tijdens de workshop Teken je Toekomst  gaan we samen aan de slag met jouw goede voornemens door de doelen voor je bedrijf uit te tekenen. Wat werkt wel en wat niet? Hou je vast aan oude plannen of ga je nieuwe ideeën uitwerken?

 

Stuk voor stuk vragen waar ik je bij ga helpen. Is tekenen niet jouw sterkste punt? Geen paniek. Tijdens deze sessie hoef je niet te kunnen tekenen. We tekenen SAMEN! 

Wil jij je bedrijf een BOOST geven? Of wellicht dit kwartaal met een vliegende start beginnen?

 

Manifesteer jullie Droom Business in 1,5- 2 uur!

10 redenen waarom je morgen moet starten met tekenen binnen jouw organisatie

 

1. Vergaderen gaat sneller

2. Vergaderen wordt leuker

3. Met tekeningen kun je heel eenvoudig jouw way of working in beeld brengen

4. Met tekening ga je veel makkelijker communiceren met jouw klanten

5. Tekenen geeft FUN

6. Tekeningen geven heel snel inzicht in processen

7. Moeilijk wordt makkelijk dankzij tekeningen

8. Tekeningen zijn internationaal

9. Tekeningen geven inzicht in (gezamenlijke )ambities

10. Tekeningen maken het werk veiliger

11. Tekeningen zorgen ervoor dat klanten. Sneller “ja” gaan zeggen tegen jouw manier van werken

12. tekeningen brengen jouw onderscheiden vermogen snel en duidelijk in beeld = verkoop :)

13. Met tekeningen kun je processen eenvoudig in beeld brengen 

 

Teken je toekomst

De Methode Teken je Toekomst die tijdens het Draw Your Dream Business Online Programma Centraal staat, zet ik al meer dan 7 jaar in tijdens coachsessies, trainingen en workshops bij o.a Politie, Bevolkings Onderzoek , Coaches, Airmailes, Bouw bedrijven, Gemeentes, Ministerie van Financiën en High Level Coaches .

Review Josien

Ik had veel last van onrust en stress, omdat ik mezelf gek maakte met de hoeveelheid klanten, projecten en dingen die ik dacht te willen doen. Maar ondertussen kwam er weinig uit mijn handen en dat voelde enorm frustrerend. Tijdens de Teken je Toekomst workshop heeft Chantal al mijn hersenspinsels visueel gemaakt, waardoor ik zag hoeveel chaos er in mijn hoofd zat. En dat ik meer aan het pleasen was dan dat ik 100% achter mijn werk stond. Geen wonder dat ik zoveel stress had... We zijn mijn Toekomst gaan tekenen, met alleen de dingen die ik belangrijk vind. Daardoor ontstond er heel veel tijd en ruimte en heel veel wit op het tekenvel. Ik voelde de druk gewoon van me afglijden. Het was gewoon bevrijdend. Met een visueel actieplan ben ik naar huis gegaan en ik heb diezelfde dag nog besloten om te stoppen met mijn copywriting werkzaamheden. Ik wil kinderboeken schrijven! De workshop van Chantal is enorm verhelderend en helend geweest. En FUN! Ik voel bevrijd, gelukkig en blij, mijn energie stroomt weer en ik heb zin om aan mijn eerste kinderboek te beginnen! Josien Frinking - Kinderboekenschrijver

REVIEWS

Review Daphne:

 

Een kind dat DURFT.....dat is waar ik voor sta, dat is waar ik voor ga. 

Zat ik vorige week in een mega gave workshop Teken je Toekomst van Chantal Vermeer samen met Manon Ende.

Het kind in mij kwam naar boven. Heerlijk zou je zeggen. Nou niets is minder waar. Dat kind in mij vond er van alles van. Tekenen? Dat kan ik toch helemaal niet. Wanneer heb ik voor het laatst getekend en dan moet ik nu ook nog iets betekenisvol tekenen. En kijk nu eens naar de andere, die kunnen écht veel beter tekenen dan ik. En dan gaf Chantal ook nog géén potloden. Ik kon dus ook niet gummen en het weer over doen.

 

Alles in mij ging in de weerstand. De spanning kwam opzetten en in eerste instantie blokkeerde ik in de stand dat ik het dus niet ging doen, omdat ik het toch niet kon.

 

Op dat moment bedacht ik me dat het vooral mijn strenge gedachten zijn die er van alles van vinden. Ik kan die gedachten niet weg stoppen of mezelf overtuigen dat ik het bij het onjuiste eind heb, want gedachten zijn maar gedachten. Ik kon wel wat anders.

Ik ben aan de slag gegaan. Ik vond het namelijk zo onwijs gaaf om daar te mogen zijn met Manon en .....ik vond het super leuk om te doen toen ik me niet meer liet afleiden door al die strenge stemmetjes (al popte ze nog regelmatig op).

 

Mijn doel was een plan voor de toekomst, voor 2018 en dat is me gelukt.

En nou komt ie. De volgende ochtend liet ik het zien aan mijn man en die geloofde bijna niet dat ik het getekend had en toen mijn dochter binnenliep zei ze vol trots, "mama, heb jij dat getekend? Ik vind echt dat je mooi kunt tekenen".

Had ik nog een compliment te pakken ook. Daphne en Manon Complimentenspel 

 

 

Review Sandra

Op 4 april 2017 ontmoeten wij elkaar op Scheveningen voor een 1 op 1 sessie van Teken je toekomst. We hadden elkaar ontmoet d.m.v. Video Business school en ik zag een oproepje voorbijkomen van jou dat je op zoek was naar mensen die interesse hadden. Nou dat had ik wel! Na in 2016 in een burnout te zijn beland en inmiddels mijn baan van 13 jaar gedag te hebben gezegd was ik besmet met het online ondernemen “virus” Ik wist dat er een verhaal in mijn zat en veel kennis en ervaring waarmee ik andere vrouwen zou kunnen helpen en inspireren. Alleen echt heel helder had ik het allemaal niet op dat moment en ik voelde mij er ook erg onzeker over.

 

Mijn toekomst getekend

Ik was op dat moment bezig met een online business (MLM) in beauty & lifestyle producten. Voor mijn toekomst had ik getekend dat ik hiermee financieel onafhankelijk wilde worden. Daarnaast wilde ik de fitste versie van mijzelf zijn, samenwonen met mijn ( toen nog vriend) Rogier en gezellige dingen ondernemen met familie en vriendinnen.

 

Mijn toekomst NU

Mijn leven nu is toch wel echt HEEL anders en dat voor nog geen jaar later! Ik woon inmiddels op Ibiza. Ik heb mijn relatie verbroken en heb echt gekozen voor mijn eigen geluk. Ik ben de fitste versie van mijzelf geworden en heb op gebied van fitness veel ervaring op gedaan.  Daarnaast heb ik mij ook ondergedompeld in het online ondernemerschap en heb het afgelopen jaar mega veel geïnvesteerd in mijzelf. De coach opleiding van Dolly, VBS,MPOP, MasterMoves, University for your Soul, Kundaliniyogaschool online. Ik heb de meest fijne mensen ontmoet die mij lieten zien dat het ook anders kan! Ik ben mijzelf meer dan eens tegen gekomen en heb op gebied van bewustwording mega stappen gezet. Dit alles met als doel helemaal terug te gaan naar mijn KERN. Wie ben ik, wie wil ik zijn en wat heb ik te brengen? Ik heb net een retraite van 4 dagen achter de rug. Een deepdive sessie waarbij ik weer een laagje dieper mocht. Het heeft mij tot nog meer inzichten gebracht. Dat ik zachter mag worden, de weg van de minste weerstand meer mag opgaan, mijn woede los mag laten, dat ik genoeg ben en het waard ben. En dat als ik er dadelijk helemaal klaar voor ben ik mijn licht laat schijnen en zoveel vrouwen mag gaan inspireren en helpen die zich gaan herkennen in mijn verhaal. Ibiza dit prachtige eiland gaat mij hierbij helpen, dat weet ik en dat voel ik! 

Liefs Sandra

Review Esther

Zo’n inspirerende sessie gevolgd vandaag. “Teken je Toekomst” van Shirtsbychantal Chantal Vermeer.

 

Visueel maken waar je (met je bedrijf) wilt staan over 12 maanden. Ik ben visueel en creatief en soms is het best lastig om al je doelen op papier te zetten. Het zit soms “vast” in je hoofd.

 

Deze workshop is een “bevrijding”. Door dingen visueel te maken ga je pas zien wat je wilt gaan doen, welke stappen je wilt zetten, maar ook wat anders moet of anders lijkt in de toekomst. Iets wat nu aanwezig is zie je niet in de toekomst.

 

Weet je wat zo leuk is van deze workshop?? Iedereen kan het doen!! Je hoeft niet te kunnen tekenen (overigens ... iedereen kan tekenen) en je hoeft ook niet perse een bedrijf te hebben. Gewoon lekker tekenen waar je over 12 maanden staat. Tekenen of “doodling” is goed voor je hersenen.

 

Echt een aanrader!!! En mijn “teken de toekomst” ga ik later delen ... als ik mijn stappen heb gerealiseerd 😉

 

Liefs Esther