Teken je zakelijke toekomst

Visualiseren helpt om te realiseren wat je voor ogen hebt. Daarom gebruik ik bij veel van mijn klanten de kracht van het in beeld brengen van het resultaat. Hoe beter je het doel en dus het resultaat voor ogen hebt, hoe makkelijker het wordt om dit te behalen. Tijdens de Teken je Toekomst-bedrijfsworkshop of Zakelijk Tekenen leer ik je de kracht van visualiseren en hoe je KRACHTIG kunt COMMUNICEREN met beelden. 

Teken je Toekomst-bedrijfsworkshop

Goede voornemens, velen van ons gaan er elk jaar weer mee aan de slag. De doelen die jij jezelf als ondernemer stelt, kun je ook zien als een 'goed voornemen’. We weten allemaal wat er van het overgrote deel van onze goede voornemens terechtkomt … niet veel, helaas. Een blik van een buitenstaander kan jou wel dat duwtje in de juiste richting geven. Tijdens de workshop Teken je Toekomst gaan we samen aan de slag met jouw goede voornemens door de doelen voor je bedrijf uit te tekenen. Wat werkt wel en wat niet? Hou je vast aan oude plannen of ga je nieuwe ideeën uitwerken? Stuk voor stuk vragen waar ik je bij ga helpen. Is tekenen niet jouw sterkste punt? Geen paniek. Tijdens deze dag hoef je niet te kunnen tekenen. Er zijn werkbladen aanwezig en alle visuals heb ik al voor je gemaakt.

 

Wil jij 2020 een kickstart geven? Of wellicht ieder kwartaal met een vliegende start beginnen? Mail me dan voor meer informatie. De duur van deze workshop is twee uur.

10 redenen waarom je morgen moet starten met tekenen binnen jouw organisatie

 

1. Vergaderen gaat sneller

2. Vergaderen wordt leuker

3. Met tekeningen kun je heel eenvoudig jouw way of working in beeld brengen

4. Met tekening ga je veel makkelijker communiceren met jouw klanten

5. Tekenen geeft FUN

6. Tekeningen geven heel snel inzicht in processen

7. Moeilijk wordt makkelijk dankzij tekeningen

8. Tekeningen zijn internationaal

9. Tekeningen geven inzicht in (gezamenlijke )ambities

10. Tekeningen maken het werk veiliger

11. Tekeningen zorgen ervoor dat klanten. Sneller “ja” gaan zeggen tegen jouw manier van werken

12. tekeningen brengen jouw onderscheiden vermogen snel en duidelijk in beeld = verkoop :)

13. Met tekeningen kun je processen eenvoudig in beeld brengen 

 

Mail : Vragen & prijzen & the way of working 

Wil je de teken je toekomst Methode liever zelf leren? 

Hoe werkt de Teken je Toekomst Opleiding? 

Stap 1 JIJ mailt naar chantalvermeer@hotmail.com , Chantal belt je terug en SAMEN bespreken jullie wat je wensen zijn en hoe Chantal hierbij kan helpen. 

Stap 2 Je krijgt 6 weken Online Tekenlessen, lesmateriaal, een kant en klare workshop.

Stap 3 Je gaat 1 dag LIVE een Teken je Toekomst workshop met mede ondernemers/managers bijwonen. 

Stap 4. Je tekeningen verduidelijkt je visie, waardoor andere mensen beter begrijpen waar je naar toe wilt. 

Stap 5 Je route is nu duidelijk en op naar GROEI

Stap 6 Je resultaten , verkoop is stijgende lijn, je hebt alles helder en geeft het weer door aan je team en klanten. 

TESTIMONIAL

Als verrassing voor mijn man en kinderen had ik Chantal bij ons thuis uitgenodigd voor Teken je Toekomst.
Ik wilde, na een heftige periode, dat de kinderen en mijn man weer vertrouwen kregen in de toekomst, dat ze ernaar uit zouden kijken.
Het visueel maken van wensen & doelen, zodat het al op papier bestaat, is zo sterk (en leuk!) zodat je hier bewust maar vooral ook onbewust mee aan de slag gaat!
Zo werd er nu wel ineens het vader-zoon weekend gepland en gedaan en ging ik met mijn dochter naar een voorstelling waar ze het zo op had staan. 
Het is ook zo gebleven dat we samen naar voorstellingen en musea blijven gaan en dat is kei leuk! De kinderen mochten zeggen wat ze diep in hun hart zo graag wilden en kwamen met leuke dingen aanzetten 
soms ook niet haalbaar haha maar meestal wel!
Ook waren er eenvoudige wensen maar die o-zo-belangrijk zijn voor jezelf of voor het in contact blijven met je familieleden in deze hectische tijd. 
En dat had grote, positieve impact..
Zakelijk hebben mijn man en ik, samen met Chantal een tijdlijn gemaakt met daarbij ieder onze eigen doelstellingen en zo werden allerlei hersenspinsels, ideeën en must-do’s overzichtelijk en helder!
Zo werd het een privé- en zakelijk project waar we allemaal iets mee konden en blij van werden.
Missie completed, thnxs Chantal!

Liefs Janneke

 

 

TESTIMONIAL

TESTIMONIAL

Op 4 april 2017 ontmoeten wij elkaar op Scheveningen voor een 1 op 1 sessie van Teken je toekomst. We hadden elkaar ontmoet d.m.v. Video Business school en ik zag een oproepje voorbijkomen van jou dat je op zoek was naar mensen die interesse hadden. Nou dat had ik wel! Na in 2016 in een burnout te zijn beland en inmiddels mijn baan van 13 jaar gedag te hebben gezegd was ik besmet met het online ondernemen “virus” Ik wist dat er een verhaal in mijn zat en veel kennis en ervaring waarmee ik andere vrouwen zou kunnen helpen en inspireren. Alleen echt heel helder had ik het allemaal niet op dat moment en ik voelde mij er ook erg onzeker over.

 

Mijn toekomst getekend

Ik was op dat moment bezig met een online business (MLM) in beauty & lifestyle producten. Voor mijn toekomst had ik getekend dat ik hiermee financieel onafhankelijk wilde worden. Daarnaast wilde ik de fitste versie van mijzelf zijn, samenwonen met mijn ( toen nog vriend) Rogier en gezellige dingen ondernemen met familie en vriendinnen.

 

Mijn toekomst NU

Mijn leven nu is toch wel echt HEEL anders en dat voor nog geen jaar later! Ik woon inmiddels op Ibiza. Ik heb mijn relatie verbroken en heb echt gekozen voor mijn eigen geluk. Ik ben de fitste versie van mijzelf geworden en heb op gebied van fitness veel ervaring op gedaan.  Daarnaast heb ik mij ook ondergedompeld in het online ondernemerschap en heb het afgelopen jaar mega veel geïnvesteerd in mijzelf. De coach opleiding van Dolly, VBS,MPOP, MasterMoves, University for your Soul, Kundaliniyogaschool online. Ik heb de meest fijne mensen ontmoet die mij lieten zien dat het ook anders kan! Ik ben mijzelf meer dan eens tegen gekomen en heb op gebied van bewustwording mega stappen gezet. Dit alles met als doel helemaal terug te gaan naar mijn KERN. Wie ben ik, wie wil ik zijn en wat heb ik te brengen? Ik heb net een retraite van 4 dagen achter de rug. Een deepdive sessie waarbij ik weer een laagje dieper mocht. Het heeft mij tot nog meer inzichten gebracht. Dat ik zachter mag worden, de weg van de minste weerstand meer mag opgaan, mijn woede los mag laten, dat ik genoeg ben en het waard ben. En dat als ik er dadelijk helemaal klaar voor ben ik mijn licht laat schijnen en zoveel vrouwen mag gaan inspireren en helpen die zich gaan herkennen in mijn verhaal. Ibiza dit prachtige eiland gaat mij hierbij helpen, dat weet ik en dat voel ik! 

Liefs Sandra

Referentie :

 

Een kind dat DURFT.....dat is waar ik voor sta, dat is waar ik voor ga. Elk kind.

Zat ik vorige week in een mega gave workshop Teken je Toekomst van Chantal Vermeer samen met Manon Ende.

Het kind in mij kwam naar boven. Heerlijk zou je zeggen. Nou niets is minder waar. Dat kind in mij vond er van alles van. Tekenen? Dat kan ik toch helemaal niet. Wanneer heb ik voor het laatst getekend en dan moet ik nu ook nog iets betekenisvol tekenen. En kijk nu eens naar de andere, die kunnen écht veel beter tekenen dan ik. En dan gaf Chantal ook nog géén potloden. Ik kon dus ook niet gummen en het weer over doen. Alles in mij ging in de weerstand. De spanning kwam opzetten en in eerste instantie blokkeerde ik in de stand dat ik het dus niet ging doen, omdat ik het toch niet kon.

Op dat moment bedacht ik me dat het vooral mijn strenge gedachten zijn die er van alles van vinden. Ik kan die gedachten niet weg stoppen of mezelf overtuigen dat ik het bij het onjuiste eind heb, want gedachten zijn maar gedachten. Ik kon wel wat anders.

Ik ben aan de slag gegaan. Ik vond het namelijk zo onwijs gaaf om daar te mogen zijn met Manon en .....ik vond het super leuk om te doen toen ik me niet meer liet afleiden door al die strenge stemmetjes (al popte ze nog regelmatig op). Mijn doel was een plan voor de toekomst, voor 2018 en dat is me gelukt.

En nou komt ie. De volgende ochtend liet ik het zien aan mijn man en die geloofde bijna niet dat ik het getekend had en toen mijn dochter binnenliep zei ze vol trots, "mama, heb jij dat getekend? Ik vind echt dat je mooi kunt tekenen".

Had ik nog een compliment te pakken ook. Daphne en Manon Complimentenspel 

Zo’n inspirerende workshop gevolgd vandaag. “Teken je Toekomst” van Shirtsbychantal Chantal Vermeer. Visueel maken waar je (met je bedrijf) wilt staan over 12 maanden. Ik ben visueel en creatief en soms is het best lastig om al je doelen op papier te zetten. Het zit soms “vast” in je hoofd. Deze workshop is een “bevrijding”. Door dingen visueel te maken ga je pas zien wat je wilt gaan doen, welke stappen je wilt zetten, maar ook wat anders moet of anders lijkt in de toekomst. Iets wat nu aanwezig is zie je niet in de toekomst. En weet je wat zo leuk is van deze workshop?? Iedereen kan het doen!! Je hoeft niet te kunnen tekenen (overigens ... iedereen kan tekenen) en je hoeft ook niet perse een bedrijf te hebben. Gewoon lekker tekenen waar je over 12 maanden staat. Tekenen of “doodling” is goed voor je hersenen. Echt een aanrader!!! En mijn “teken de toekomst” ga ik later delen ... als ik mijn stappen heb gerealiseerd 😉 Liefs Esther