top of page
Ontwerp zonder titel-12.png
Ontwerp zonder titel (19).png
Chantal%20Vermeer-WEBSIZE-By%20Martine%20van%20der%20Moolen-17_edited.jpg

Teken je Toekomst Opleiding 
Leer de Teken je Toekomst methode

Wil jij ook de "TEKEN JE TOEKOMST' methode leren, zodat jij dit in kunt zetten als prachtige tool voor jouw als coach, therapeut, ondernemer, teamleider, leerkracht, ect. 

Geloof jij in de kracht van visualiseren? Uit onderzoek blijkt dat tekenen het beste werkt om dingen te onthouden, doordat er meerdere technieken gebruikt worden om iets weer te geven. Voeg aan de illustraties vooral nog een beetje kleur toe, want wat blijkt, kleur kan je gemoedstoestand beïnvloeden op fysiek, emotioneel én spiritueel niveau. Visualiseren heeft dus zeker een voorsprong op schrijven.

Wil jij  de Teken je Toekomst methode implementeren in je werk

20 April 2023 is de eerst volgende mogelijkheid om deel te nemen aan de Teken je Toekomst Trainingsdag en ontvang je een CERTIFICAAT Teken je Toekomst Coach. 

Jij kunt deze methode hierna workshops en trainingen onder de naam Teken je Toekomst geven. 

 

Deze Teken je Toekomst Opleiding is incl 

 

1. Werkblad

2. Visual Kaartenset

3. Kleuren boek uitleg emoties

4. Live Trainingsdag locatie Noord-Brabant 

5. 1 op 1 zoom call nazorg 

Prijs : € 1297,- excl btw 

data : 

Vrijdag 19 mei 2023 

Schrijf je in via deze LINK en geef je voorkeurs datum door. 

Werk met  Teken je Toekomst 

Visualiseren helpt om te realiseren wat je voor ogen hebt. Daarom gebruik ik bij veel van mijn klanten de kracht van het in beeld brengen van het resultaat. Hoe beter je het doel en dus het resultaat voor ogen hebt, hoe makkelijker het wordt om dit te behalen. Jij als coach kunt deze methode nu ook inzetten voor jouw klanten, dankzij de Teken je Toekomst coachingopleiding.

Word jij ook een gecertificeerde Teken je Toekomst coach?

Deze coachingopleiding is een DAG opleiding. Op deze trainingsdag leer je Tekenen op jouw vakgebied. Je leert alles over kleuren en emoties en hoe je deze toepast. Verder ontvang je een kant-en-klare tool om in te zetten als workshop voor jouw klanten. Na deze dag  krijg je een Teken je Toekomst certificaat.

 

Toelating Teken je Toekomst Coaching

Om de Teken je Toekomst Coaching Academie te volgen, wordt geen specifiek opleidingsniveau gevraagd. Ik ga ervan uit dat jij deze opleiding wilt volgen, omdat je weet dat visualiseren een geweldige tool is om in te zetten voor je bedrijf of praktijk. Wanneer jij de verhalen leest van mijn coaches voel je aan alles dat jij dit ook wilt. Je bent al leraar, jongere werker , kindercoach, een sportcoach, een business coach, een health coach, een beauty coach, een voedingscoach, een scheidingscoach, een relatiecoach, een energetische coach, een online of offline coach. Dan is dit de juiste tool voor jou.  

 

Voor wie is de Teken je Toekomst Academie niet geschikt? 

 1. Je ziet overal beren op de weg. 

 2. Je bent van nature niet positief ingesteld. 

 3. Je werkt niet met mensen. 

Ontwerp zonder titel (18).png
Chantal Vermeer-By Martine van der Moolen_-3.jpg

Persoonlijke begeleiding van

C H A N T A L 

Alle lessen worden verzorgd door mij: Chantal Vermeer.

 

Ik ben illustrator, oprichtster van Teken je Toekomst, eigenaar van ShirtsbyChantal en ik heb meer dan twintig jaar ervaring als retailer en importeur.

 

Mijn jarenlange harde werken werd bekroond door de JOST Starterstrofee 2016 en ik veroverde een plekje in de top 100 van de meest vooruitstrevende modeontwerpers. Daarnaast ben ik positief ingesteld en wil ik graag een beetje fun toevoegen aan het dagelijks leven, wat soms al zwaar genoeg kan zijn. Teken je Toekomst geeft met plezier richting op weg naar het uiteindelijke doel, om dit makkelijker te behalen. Door creativiteit creëren we helderheid, en een duidelijke richting in jouw leven of bedrijf. 

Wil jij ook de "TEKEN JE TOEKOMST' methode leren, zodat jij dit in kunt zetten als prachtige tool voor jouw praktijk en je door middel van deze tool van betekenis kan zijn voor anderen?

 • Geloof jij in de kracht van visualiseren?

 • Ben je creatief?

 • Wil jij creatief ondernemen? 

 • Wil jij graag vrouwen, gezinnen of kinderen helpen? 

 • Wil jij graag bedrijven verder helpen? 

 • Wil jij graag met een warme groep vrouwen werken?

 • Geloof jij in de impact van kleur en tekeningen op jouw leven en dat van je klanten?

 • Wil jij graag verder groeien en je kennis weer doorgeven aan je (toekomstige) klanten? 

 • Wil jij hulp met je onderneming?

 • Wil jij niet meer alleen werken aan je bedrijf?

 • Wil jij je passie combineren met je bedrijf? 

image1.jpeg

Teken je Toekomst voor wie ?  

 • Een kinder coach, die teken je toekomst inzet om kinderen te helpen

 • Een Business Coach die Teken je Toekomst inzet om haar klanten te helpen de volgende stap te zetten

 • Een health, voeding of sport coach die haar klanten helpt te visualiseren voor meer focus en het bereiken van hun doelen

 • Een coach die toekomst gericht werkt, maar ook kijkt naar wat er nu al is

 • Een teken je toekomst coach is positief 

 • Kan een bedrijfsworkshop geven

 • Een teken je toekomst coach kan haar klanten echt goed helpen om het creatieve proces op gang te brengen

 • Een teken je toekomst coach kan haar klanten ​leren hoe zij meer rust, duidelijkheid en focus krijgen in hun bedrijf en leven

 • Een teken je toekomst coach kan richting geven

 • Een teken je toekomst coach kan zich inleven in de wensen en behoefte van hun klanten

 • Een teken je toekomst coach neemt zijn of haar ervaring mee in het proces

 • Een teken je toekomst coach is lief

 • Een teken je toekomst coach is vrolijk, aardig en behulpzaam

 • Een teken je toekomst coach heeft maar één missie en dat is zijn of haar klanten zo goed mogelijk te helpen

 • Heeft een groot hart 

 • Creatief of heeft de ambitie om creatief te ondernemen

 • Een coach of wilt coach worden

 • Behulpzaam

 • Bekend met onlineopleidingen

 • Bereid om te groeien in persoonlijke ontwikkeling

 • Leergierig

 • Bekend met de kracht van visualiseren of wilt het graag leren

 • Voelt zich verbonden met zijn of haar klanten

 • ​Al je levenslessen zet je met liefde in om nog meer te helpen

 • Spiegelt zich niet aan anderen en volgt zijn of haar eigen pad

 • Werkt zelfstandig, maar voelt zich ook fijn samen in een groep

 • Een warme lieve man of vrouw

 • Tekenen of schilderen is je passie

 • Teken je Toekomst kun je inzetten als tool voor je werk

Testimonials Teken je Toekomst

Ik heb deelgenomen aan dé editie van ’Teken je Toekomst’ van Chantal Vermeer op Ibiza. Supergaaf! Je begint met waar je nu staat. Het tekenen van de situatie nu ging goed. Chantal heeft allerlei kaartjes met voorbeelden waardoor je wordt geïnspireerd. Na een korte pauze gingen we onze focus leggen op de toekomst. We begonnen met een meditatie en visualisatie. Waarna we de toekomst mochten tekenen. Dit was lastiger. Maar uiteindelijk lukte dit ook. Het inzicht wat je krijgt wanneer je bewust wordt van het moment. En beeld hebt wat je in de toekomst wilt, helpen om je focus te houden. Mijn tekening hangt aan de muur, zodat ik elke dag zie waar ik naar toe wil. Ik vind ‘Teken je Toekomst’ een mooie manier om inzicht te krijgen waar je nu staat en wat je wilt bereiken.

 

Liefs Rayette

 

Neem een moment voor jezelf

www.personasecum.nl

Een kind dat DURFT...dat is waar ik voor sta, dat is waar ik voor ga. Elk kind. Zat ik vorige week in een mega gave workshop Teken je Toekomst van Chantal Vermeer samen met Manon Ende. Het kind in mij kwam naar boven. Heerlijk zou je zeggen. Nou niets is minder waar. Dat kind in mij vond er van alles van. Tekenen? Dat kan ik toch helemaal niet. Wanneer heb ik voor het laatst getekend en dan moet ik nu ook nog iets betekenisvol tekenen. En kijk nu eens naar de andere, die kunnen écht veel beter tekenen dan ik. En dan gaf Chantal ook nog géén potloden. Ik kon dus ook niet gummen en het weer over doen. Alles in mij ging in de weerstand. De spanning kwam opzetten en in eerste instantie blokkeerde ik in de stand dat ik het dus niet ging doen, omdat ik het toch niet kon.

 

Op dat moment bedacht ik me dat het vooral mijn strenge gedachten zijn die er van alles van vinden. Ik kan die gedachten niet wegstoppen of mezelf overtuigen dat ik het bij het onjuiste eind heb, want gedachten zijn maar gedachten. Ik kon wel wat anders.

 

Ik ben aan de slag gegaan. Ik vond het namelijk zo onwijs gaaf om daar te mogen zijn met Manon en …ik vond het superleuk om te doen toen ik me niet meer liet afleiden door al die strenge stemmetjes (al popte ze nog regelmatig op). Mijn doel was een plan voor de toekomst, voor 2018 en dat is me gelukt.

 

En nou komt ie. De volgende ochtend liet ik het zien aan mijn man en die geloofde bijna niet dat ik het getekend had en toen mijn dochter binnenliep zei ze vol trots, "mama, heb jij dat getekend? Ik vind echt dat je mooi kunt tekenen". Had ik nog een compliment te pakken ook.

 

Daphne en Manon Complimentenspel

Als verrassing voor mijn man en kinderen had ik Chantal bij ons thuis uitgenodigd voor Teken je Toekomst. Ik wilde, na een heftige periode, dat de kinderen en mijn man weer vertrouwen kregen in de toekomst, dat ze ernaar uit zouden kijken. Het visueel maken van wensen & doelen, zodat het al op papier bestaat, is zo sterk (en leuk!) zodat je hier bewust maar vooral ook onbewust mee aan de slag gaat! Zo werd er nu wel ineens het vader-zoon weekend gepland en gedaan en ging ik met mijn dochter naar een voorstelling waar ze het zo op had staan.  Het is ook zo gebleven dat we samen naar voorstellingen en musea blijven gaan en dat is kei leuk! De kinderen mochten zeggen wat ze diep in hun hart zo graag wilden en kwamen met leuke dingen aanzetten soms ook niet haalbaar haha maar meestal wel!

Ook waren er eenvoudige wensen maar die o-zo-belangrijk zijn voor jezelf of voor het in contact blijven met je familieleden in deze hectische tijd. En dat had grote, positieve impact… Zakelijk hebben mijn man en ik, samen met Chantal een tijdlijn gemaakt met daarbij ieder onze eigen doelstellingen en zo werden allerlei hersenspinsels, ideeën en must-do’s overzichtelijk en helder! Zo werd het een privé- en zakelijk project waar we allemaal iets mee konden en blij van werden. Missie completed, thnxs Chantal!

 

Liefs Janneke

Op 4 april 2017 ontmoeten wij elkaar op Scheveningen voor een 1 op 1 sessie van Teken je toekomst. We hadden elkaar ontmoet d.m.v. Video Business school en ik zag een oproepje voorbijkomen van jou dat je op zoek was naar mensen die interesse hadden. Nou dat had ik wel! Na in 2016 in een burnout te zijn beland en inmiddels mijn baan van 13 jaar gedag te hebben gezegd was ik besmet met het online ondernemen “virus” Ik wist dat er een verhaal in mijn zat en veel kennis en ervaring waarmee ik andere vrouwen zou kunnen helpen en inspireren. Alleen echt heel helder had ik het allemaal niet op dat moment en ik voelde mij er ook erg onzeker over.

 

Mijn toekomst getekend

Ik was op dat moment bezig met een online business (MLM) in beauty & lifestyle producten. Voor mijn toekomst had ik getekend dat ik hiermee financieel onafhankelijk wilde worden. Daarnaast wilde ik de fitste versie van mijzelf zijn, samenwonen met mijn (toen nog vriend) Rogier en gezellige dingen ondernemen met familie en vriendinnen.

 

 

Mijn toekomst NU

Mijn leven nu is toch wel echt HEEL anders en dat voor nog geen jaar later! Ik woon inmiddels op Ibiza. Ik heb mijn relatie verbroken en heb echt gekozen voor mijn eigen geluk. Ik ben de fitste versie van mijzelf geworden en heb op gebied van fitness veel ervaring op gedaan.  Daarnaast heb ik mij ook ondergedompeld in het online ondernemerschap en heb het afgelopen jaar mega veel geïnvesteerd in mijzelf. De coach opleiding van Dolly, VBS, MPOP, Master Moves, University for Your Soul, Kundaliniyogaschool online. Ik heb de meest fijne mensen ontmoet die mij lieten zien dat het ook anders kan! Ik ben mijzelf meer dan eens tegengekomen en heb op gebied van bewustwording mega stappen gezet. Dit alles met als doel helemaal terug te gaan naar mijn KERN. Wie ben ik, wie wil ik zijn en wat heb ik te brengen? Ik heb net een retraite van 4 dagen achter de rug. Een deepdive sessie waarbij ik weer een laagje dieper mocht. Het heeft mij tot nog meer inzichten gebracht. Dat ik zachter mag worden, de weg van de minste weerstand meer mag opgaan, mijn woede los mag laten, dat ik genoeg ben en het waard ben. En dat als ik er dadelijk helemaal klaar voor ben ik mijn licht laat schijnen en zoveel vrouwen mag gaan inspireren en helpen die zich gaan herkennen in mijn verhaal. Ibiza dit prachtige eiland gaat mij hierbij helpen, dat weet ik en dat voel ik!

 

Liefs Sandra

Veelgestelde vragen:

1. Waar kan ik de cursus volgen?

live op een trainingsdag op locatie in Noord-Brabant. 

Eerst volgende data : 

- 20 april 

- 19 mei 

 

2. Ik kan niet tekenen kan ik dan wel meedoen?

Jazeker, want iedereen kan tekenen. Het gaat er namelijk niet om dat het meteen perfect is, je gaat er mee spelen en lekker creatief bezig zijn. Ik neem je stap voor stap mee.

 

 3. Kan ik het ook zakelijk gebruiken? ​

Jazeker, het is juist erg interessant voor jouw bedrijf. Je leert in 1 dag hoe jij een Teken je Toekomst workshops en sessies  kunt geven. 
 

4. Wat leer ik eigenlijk?

​Met Teken de toekomst leer je op een makkelijke manier te visualiseren en je doelen uit te tekenen. Je leert zakelijk tekenen in te zetten. Je leert alles over kleuren en de emoties die hierbij horen. Je leert manifesteren. Intenties zetten en hoe je dit toe kunt passen in je werk. 

 11. Wie heeft de Teken je Toekomst cursus als gevolgd?

Lisa Rutten Amsterdam 

Linda van Wijk - Oud woude 

Anke Mertens - Rijen 

Elize Verheijen - Ierland 

Anne van Lier - Maassluis

Paulien Geels - Zwolle 

Melanie van der Veeke - Geleen 

Marian filarski- Schijndel 

Marjon Tjepkema Loopbaan- en vitaliteitscoach- Hengelo

Marjolein Daalen - Delft 

Marleen Stuifmeel - Goirle 

Marit van Buchem- Apeldoorn 

Rebecca capello - Franeker 

Brengcoaching - Almere

Danielle via Rabobank - Tilburg 

Alie den Hartog - Culemborg 

Elise Visser - Bussum

Carolien van Gelder Coaching- Dongen 

ETZ ziekenhuizen Tilburg- Waalwijk 

Marielle van der Velden - Loon op zand 

Karen Plantinga 

Violet Geïllustreerd Dag van de Aarde Poster.png
carolien van gelder .jpg
elise en chantal.jpg
lisa rutten .jpg
IMG_4562.jpg
paulien geels.jpg
Ontwerp zonder titel (21).png
IMG_2936-1.JPG

Wat een heerlijk inspirerende en energieke vrouw is Chantal tijdens de cursus Teken je Toekomst Coaching. 

Door de duidelijke video's, werkbladen en opdrachten lukte het snel om tot leuke resultaten te komen. De voorbeelden en materialen hielpen enorm om de woorden in mijn hoofd naar beelden op papier te vertalen. 

De aanvullende online sessies brachten mij extra verdieping en gaven nog meer betekenis aan de cursus. Chantal weet op een humorvolle manier de juiste vragen te stellen. 

 

En eigenlijk was dit precies wat ik nodig had en hoopte te bereiken met het volgen van deze cursus (ik had al een voorproefje genomen met de Heel Holland Tekent cursus). Het heeft mij een behoorlijk aantal stappen verder gebracht in het maken en uitvoeren van mijn businessplan. 

En eigenlijk is dat ook wat ik er zelf mee wil gaan doen. Ik wil wat ik geleerd heb van Chantal, gaan inzetten bij de mensen en organisaties waar ik mee werk. 

Wat ik doe en hoe ik dat doe? Met behulp van de methodiek Whole Brain® Thinking en HBDI® geef ik mensen inzicht in zichzelf en in elkaar, waarna we met behulp van Teken je Toekomst de weg naar meer (werk)geluk kunnen concretiseren en visualiseren. 

Ik hou ervan om prikkelende en confronterende vragen te stellen. Alleen zo kunnen we samen achterhalen wat voor jou ècht belangrijk is. Waar je energie van krijgt en waar je wellicht nog door belemmerd wordt. 

Inzicht, bewustwording, concretiseren en visualiseren zijn voor mij de beste combinatie om waardevolle stappen te kunnen zetten op weg naar een toekomst die het beste bij jou past. 

FC0FCF2F-ED20-4C6B-816D-0AF12392D7E5_1_201_a.jpeg

Liefs, Anne

bottom of page