Draw your dream business event 24 september 2020

Ja ik schrijf me in 

 

Herken jij jezelf in het volgende?

2020 zou jouw jaar worden . Vol in de actie modus. alles leek mogelijk. Genoeg ideeën , vol inspiratie. De best decade ever . En toen kwam Corona . Heel de wereld staat stil. Ook jouw werk. Je kinderen komen thuis. Onrust, weinig energie. Je had misschien net een grote investering gedaan en daar sta je dan. De agenda raakt leeg.

Je bent creatief, dus je struggled  je erdoor heen. Overal om je heen zie je ondernemers, die wel ( lijkt) opeens naar de next level gaan. Je scrolt wat af op je sociale kanalen . Je houdt  op dit moment te veel ballen in de lucht. Je bent al een tijd moe, moe van het altijd moeten presteren. Je partner begrijpt je niet altijd. 

Je zou het liefst tijd willen nemen om weer even jezelf te zijn. Om te reflecteren waar je nu staat in je BUSINESS . Je hebt ideeën, maar je komt op de een of andere manier niet vooruit. Je wilt nu met je bedrijf naar de TOP!!!  Je zou alles meer overzichtelijker willen, helderheid in je hoofd. 

Herkenbaar? Lees dan snel verder,

Afgelopen jaren ontwikkelde ik een Event dat jou helpt om weer je eigen regie op jouw bedrijf te nemen. Om de dingen te doen waarvan  jij weet dat je daar goed in bent. Het is geen jarenlang traject, maar gewoon de SHORTCUT waar jij nu behoefte aan hebt. Een CADEAU aan jezelf en die ervoor zorgt dat je de volgende stap kunt nemen. 

Droom jij er van om Next Level te gaan  te zijn in jouw Business ? Om bij de Vrouwen aan de TOP te horen.

Nee wanneer dan wel? en zeg je voluit JA

Dan is "DRAW YOUR DREAM Business Summer edition" de SHORTCUT waar jij op hebt gewacht. 

Ontdek hoe jij je  de juiste stappen gaat zetten naar meer ruimte en vrijheid voor jezelf in je Bedrijf. Ontdek hoe je hierdoor meteen focus en een duidelijk beeld krijgt. Je gaat ook geloven, dat alles voor je mogelijk is. Ook meer me-time, ondanks al die ballen. Je gaat meer plezier ervaren en je meer verbinden met je klanten. Je gaat meer energie ervaren en het weer doorgeven. Je wordt een magneet voor je klanten. 

We gaan jouw tankje weer vullen, je krijgt weer meer energie, maar ook naar een Business met zoveel meer vrijheid en licht!!! 

 

Het mooie is dat het allemaal NIET Perfect hoeft. 5 jaar geleden heb ik de beslissing gemaakt om het roer om te gooien en om van 5 winkels naar full-time trainer en illustrator te gaan. Ondertussen heb ik een online academie opgebouwd en een Engelstalig boek geschreven . En als ik al een boek kan uit brengen in het Engels, ondanks al mijn taalfouten. Mijn t-shirt lijn kan starten, een academie kan opzetten, terwijl ik 5 jaar geleden niet eens een computer had. Vallen en weer opstaan.

 

DAN KUN JIJ DIT HELEMAAL! 

Draw Your Dream Business Event 

 

Datum : 24 september 2020 

Duur : 9.30-16.00 

Locatie : Klooster Nieuw Kerk te Goirle 

Gastspreker : Petra de Kruijf

 

YES IK BEN ERBIJ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het programma :

 

 

 Waar sta je NU  

Op deze dag gaan we dit duidelijk in beeld brengen . Hoe sta je nu in je BUSINESS ,  je financiën ? En hoe kun je dit in beeld brengen. Dit geeft per direct je patronen zichtbaar. 

 

 Waar wil jij naar TOE ? 

Petra geeft deze dag 3 Hot seat sessie's. 

 Actie in de TAXI hierna gaan we alles in werking zetten. 

NU TIJDELIJK 2 = 1 , DUS NA AANSCHAF VAN 1 TICKET MAG JE JE BUSINESS BUDY GRATIS MEENEMEN

 

 

LET THE MAGIC BEGIN AND TRANSFORM YOUR LIFE 

Na DEZE DAG  zul je

 

- meer energie ervaren

- makkelijker je grenzen aangeven.

- je eigen ruimte innemen

- mega stappen zetten in je Business

 

Dit alles straal je uit naar je klanten . Je  bepaalt  je eigen vrijheid in je Bedrijf!!

 

It's Life changing!  

 

 

 

 

 

 

Dit is wat er gebeurt zodra jij voor DRAW YOUR DREAM BUSINESS EVENT  kiest en je business runt volgens je eigen voorwaarden en met zoveel meer plezier: 

GOOD THINGS ARE GOING TO HAPPEN 

- Je ervaart meer VERTROUWEN

- Je staat VROLIJKER in het leven

- Je kunt makkelijkere keuzes maken

- Je ervaar meer VRIJHEID 

- Je begrijpt mensen beter

- Je laat ballen vallen die niet meer dienen

- Je hebt een duidelijke ROUTE

- Je gaat jezelf en ook andere in je omgeving zoveel beter begrijpen

- Je wordt een MAGNEET voor anderen 

- Je wordt de PERSOONLIJK LEIDER van je eigen Business.

 

 

Is dit de SHORTCUT waar jij op wacht?    YES I AM READY 

 
Are your READY voor meer FUN, VRIJHEID en IMPACT waar JIJ zo naar VERLANGT? 
My life is mine! KIES JIJ VOOR JEZELF in je BUSINESS  ? En geloof jij dat je alles kan creëren wat je wilt? 
Ben jij klaar om voor je business te kiezen ? Je eigen ruimte in te nemen? Je eigen script te schrijven? Of in mijn termen Je eigen schilderij te schilderen. De juiste stappen te nemen op weg naar GROEI? 
Als je denkt dat het allemaal vanzelf gaat, moet je niet aan dit programma meedoen. Je moet je namelijk echt aan je doelen houden! Als je wiebelig wordt van het woord chakra of persoonlijke ontwikkeling is dit ook niet je ding. Als je in problemen denkt is dit ook zeker niet voor je weg gelegd. 
Maar ben je breid om je eigen plek in te nemen en de IMPACT maken waar jij al die tijd van droomt. Om ergens naar toe te werken. Om je Podium te pakken, om je droombusiness neer te zetten ! Zorg dan dat je er bij bent: 
Let op tijdelijk: 1 KAARTJE IS GELDIG VOOR 2 PERSONEN 
You can't help someone else unless you have helped yourself first