thumbnail_Chantal Vermeer-WEBSIZE-www.ma

Als jij zou kunnen kiezen? Hoe ziet je droom Business of leven er dan uit? 

Zie mij als jou TOM TOM , je GPS die je leert hoe jij je Bedrijf, droom Leven , maar vooral wie staat er aan het STUUR in Beeld BRENGT. 

Gewoon in 1 DAG! 

 

DRAW YOUR DREAM BUSINESS EVENT!

 

Normaal doe ik dit LIVE voor grote groepen bij bv politie, bevolkingsonderzoek, ministerie van financiën, airmiles, bouwbedrijven, gemeentes , scholen ect , maar nu voor de eerste keer via ONLINE!!! 

Als je weleens mee hebt gedaan aan een LIVE workshop, training of event van mij weet je dat het echt magisch is. Er wordt gelachen, gewerkt, er mag een traantje vallen, het is er veilig, je geniet, je mag zeuren, maar vooral ontdekken we samen JE GIFT. 

Wat heb je te brengen en welke impact wil je maken. 

 

Dit heb ik nog NOOIT gedaan, 1 hele dag ONLINE ... maar voel aan alles dat dit de TIJD is om het te DOENDe Datum is  29 OKTOBER 2020 .We hebben op dit moment als ondernemer , als vrouw als moeder 2 opties als we alweer bijna na het eind van 2020 gaan.
1. Je kan hopen, dat volgend jaar een beter jaar wordt en dat je het turbulente 2020 achter je laat. 
2. Of je kan vandaag nog tot ACTIE komen en je neemt alle uitdagingen van dit jaar mee en je gaat je DROOM Business en LEVEN in kaart brengen.

Wat ga je kiezen?

Als je klaar bent om de controle terug te pakken of als je klaar bent om je niet langer te verschuilen, maar echt serieus je omzet te laten groeien en gewoon eens lekker GELD te verdienen ! Ook als creatieve ondernemer. Dan moet je echt naar het Draw Your Dream Business ONLINE Event komen op donderdag 29 Oktober 2020.

 

Maar ook als je nieuwsgierig bent, naar wat er nog meer mogelijk is. OOK VOOR JOU als je al een goed  lopende business hebt. Ieder heeft zijn eigen struggles, of te veel ballen in de lucht. Twijfel niet . Ik wil je echt niet overtuigen, of eigen toch wel. Je moet het gewoon zelf gaan ervaren. 

Maak echt die dag ook  tijd vrij in je agenda. Ga het niet half doen, zorg voor oppas voor je kids, hond, partner ;) 
Het wordt nl echt MAGISCH!

We gaan samen aan de slag met je leven, je bedrijf of werk , we gaan lachen, we gaan spelen, we gaan zeuren, we gaan stappen zetten, we gaan het samen doen.
 

Verbinding ! Verrast worden! Groeien ! Impact zijn de toverwoorden 


Herken jij  jezelf in het volgende?

2020 zou jouw jaar worden . Vol in de actie modus. alles leek mogelijk. Genoeg ideeën , vol inspiratie. De best decade ever . En toen kwam Corona . Heel de wereld staat stil. Ook jouw werk. Je kinderen komen thuis. Onrust, weinig energie. Je had misschien net een grote investering gedaan en daar sta je dan. De agenda raakt leeg.

Je bent creatief, dus je struggled  je erdoor heen. Overal om je heen zie je ondernemers, die wel ( lijkt) opeens naar de next level gaan. Je scrolt wat af op je sociale kanalen . Je houdt  op dit moment te veel ballen in de lucht. Je bent al een tijd moe, moe van het altijd moeten presteren. Je partner begrijpt je niet altijd. 

Je zou het liefst tijd willen nemen om weer even jezelf te zijn. Om te reflecteren waar je nu staat in je BUSINESS . Je hebt ideeën, maar je komt op de een of andere manier niet vooruit. Je wilt nu met je bedrijf naar de TOP!!!  Je zou alles meer overzichtelijker willen, helderheid in je hoofd. 

Herkenbaar? Lees dan snel verder,

Afgelopen jaren ontwikkelde ik een Event dat jou helpt om weer je eigen regie op jouw bedrijf te nemen.

Om de dingen te doen waarvan  jij weet dat je daar goed in bent. Het is geen jarenlang traject, maar gewoon

 

1 DAG in je leven de SHORTCUT waar jij nu behoefte aan hebt.

 

Een CADEAU aan jezelf en die ervoor zorgt dat je weer een richting krijgt, waar jij van AAN gaat. 

Dit is de EXTRA BONUS die je die dag gaat ervaren : Ontdek hoe jij je  met rust, humor , creativiteit de juiste stappen gaat zetten naar meer ruimte en vrijheid voor jezelf in je Bedrijf. Ontdek hoe je hierdoor meteen focus en een duidelijk beeld krijgt. Je gaat ook geloven, dat alles voor je mogelijk is. Ook meer me-time, ondanks al die ballen. Je gaat meer plezier ervaren en je meer verbinden met je klanten. Je gaat meer energie ervaren en het weer doorgeven. Je wordt een magneet voor je klanten. 

We gaan jouw tankje weer vullen, je krijgt weer meer energie, maar ook naar een Leven & Business met zoveel meer vrijheid en licht!!! 

 

Het mooie is dat het allemaal NIET Perfect hoeft. 5 jaar geleden heb ik de beslissing gemaakt om het roer om te gooien en om van 5 winkels naar full-time trainer en illustrator te gaan. Ondertussen heb ik een online academie opgebouwd en een Engelstalig boek geschreven . En als ik al een boek kan uit brengen in het Engels, ondanks al mijn taalfouten. Mijn t-shirt lijn kan starten, een academie kan opzetten, terwijl ik 5 jaar geleden niet eens een computer had. Vallen en weer opstaan.

 

DAN KUN JIJ DIT HELEMAAL! 

BUILD Your Dream LIFE & Business ONLINE Event!

 

Datum : 29 oktober 2020 

Duur : 10.00-16.00 

Locatie : vanuit je eigen huur/kantoor/werkplek

 

Het ONLINE DAG programma :

We starten om 10.00 en eindigen om 16.00 een onderdeel is :

 

Waar sta je NU  Op deze dag gaan we dit duidelijk in beeld brengen . WIE BEN IK ? Hoe sta je nu in je BUSINESS ,  je financiën , je leven ? En hoe kun je dit in beeld brengen. Dit geeft per direct je patronen zichtbaar. Wie is mijn FAMILIE van herkomst ? 

 

Waar wil jij het allerliefst naar TOE ? Wat is mijn GIFT? 

Actie in de TAXI hierna ... YEAHHHH heerlijk. 

 

We gaan we alles in werking zetten. Is echt niet eng haha


Dit is je moment om je plek te claimen als ondernemer , als vrouw , nu is de tijd, er zijn zo veel veranderingen gaande , tijd voor verbinding , de balans terug te pakken, te werken aan je presence, je bedrijf in beeld te brengen. Hoe groei je (online) in je business, alle stappen heb ik al voor je gedaan, alle fouten, alle succes. Grenzen verleggen, out of the box opdrachten. Hot Seat Sessies met Chantal. Heerlijk genieten, dat het kan en mag zijn.

Gewoon in je eigen huis.

Je ontvangt heerlijke chocolade , werkbladen en teken matriaal.

Draw Your Dream Business ONLINE Event van 2020...


Je kans om zo met Chantal te werken, om je bedrijf omhoog te schalen, je dromen in beeld te brengen, je koers voor de komende maanden te bepalen en je leven en business te creëren waar jij zo naar verlangt.


 

LET THE MAGIC BEGIN AND HAVE SOME FUN !!!  

Na DEZE DAG  zul je

 

- meer energie ervaren

- makkelijker je grenzen aangeven.

- je eigen ruimte innemen

- minder strugglen

- weten wie jij bent en wat je te doen hebt

- je gift inzetten in je leven en bizz. 

 

Dit alles straal je uit naar je klanten . Je  bepaalt  je eigen vrijheid in je Bedrijf!!

Kelly vertelt : Chantal kende ik eigenlijk alleen van fb dus was eerlijk gezegd heel benieuwd hoe ze in het echt was.
Nu kan ik het met jullie delen hoe ze op mij overgekomen is en wat ik van de cursus vond. 
Chantal is een attente en lieve zorgzame vrouw die echt aan jou als mens denkt, ze straalt rust uit en kan  met een mooie creatieve manier ervoor zorgen dat jijzelf op papier of doek krijgt waar jij nu staat of wat jij graag zou willen. Zij weet op een subtiele manier je binnenste naar buiten te laten komen. Chantal is er voor je maar laat je ook lekker zelf ontspannen aan de gang gaan.

Doordat ze heel gewoon is heb je bijna niet door dat je van haar les krijgt.

 

 

Ze doet het echt vanuit liefde en passie voor de mens en zet haar creativiteit heel mooi in, zo heb ik het ervaren.

 

Ik ging naar huis met veel energie en weer mooie inzichten en zeker geïnspireerd door Chantal haar creativiteit. 

Dit is wat er gebeurt zodra jij meedoet met het  DRAW YOUR DREAM BUSINESS ONLINE EVENT  kiest en je business runt volgens je eigen voorwaarden en met zoveel meer plezier: 

GOOD THINGS ARE GOING TO HAPPEN 

- Je ervaart meer VERTROUWEN

- Je staat VROLIJKER in het leven

- Je kunt makkelijkere keuzes maken

- Je ervaar meer VRIJHEID 

- Je begrijpt mensen beter

- Je laat ballen vallen die niet meer dienen

- Je hebt een duidelijke ROUTE

- Je gaat jezelf en ook andere in je omgeving zoveel beter begrijpen

- Je wordt een MAGNEET voor anderen 

- Je wordt de PERSOONLIJK LEIDER van je eigen Busines en leven 

en je gaat lekker veel ZEUREN!!! 

EN DAT ALLEMAAL IN 1 dag? 

Jaaaa het is geen VIP ik ga lekker blij tekenen DAG, we gaan ook echt aan de SLAG, wel met humor ja en je mag ook lekker zeuren !!!! 

 

Is dit de SHORTCUT waar jij op wacht?    YES I AM READY 

Debbie vertelt : Chantal vertelde over het Draw Tour Dreamlife event en het klonk heel leuk en interessant, maar het duurde even voordat ik me toch had ingeschreven. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het was zo'n inspirerende, leerzame en gezellige dag!

Ik dacht dat ik niet kon tekenen, maar na de snelcursus van Chantal in de ochtend blijkt dat iedereen dat kan!

Heel bijzonder hoe je door middel van visualiseren je situatie meer helder krijgt voor jezelf. En door erover te praten met de anderen kreeg ik meteen bruikbare tips mee voor de toekomst, waar ik echt iets mee kan. 

 

Kortom, een super fijne dag waarbij ik veel mooie mensen heb ontmoet!

Laury vertelt : Chantal heb ik ontmoet op een ondernemersevent. We hadden een goede “klik” en ik vond het interessant wat ze deed met visualiseren en tekenen. Ik bleef haar volgen op Facebook, toen ineens het “Draw your Dreamlive” event voorbij kwam. Hup inschrijven dacht ik 😊 Op een mooie locatie heb ik me laten inspireren, samen met andere ondernemers. Hoe teken je nu je huidige situatie en waar wil je naar toe? Door het uit te tekenen ervaar je rust en krijg je overzicht wat er zich in je onbewuste proces afspeelt.  Door de lessen van Chantal heb ik geleerd hoe je handige poppetjes kan tekenen. En hoe je op een simpele manier zaken visueel maakt, waardoor je overzicht creëert. Ik pas het nu steeds vaker bij mezelf als ook bij mijn klanten toe, wat leuk is om te doen!  Chantal is creatief, spontaan en neemt je op een enthousiaste wijze mee hoe je dit aanpakt, ook geschikt als je denkt dat je niet kunt tekenen 😊.  

 

Geloof jij dat je alles kan creëren wat je wilt? ikke wel ... nu jij nog!
Ben jij klaar om voor je business en leven te kiezen op jouw voorwaarden? Je eigen ruimte in te nemen? Je eigen script te schrijven? Of in mijn termen Je eigen schilderij te schilderen. De juiste stappen te nemen op weg naar GROEI? 
 Zorg dan dat je er bij bent: 
You can't help someone else unless you have helped yourself first 
120345715_3756422624391210_7754775982576