agenda 2020

Chantal Vermeer-WEBSIZE-By Martine van d

Boek in de maand november en december : Het kerstuitje van het jaar !

hele jaar door help ik ondernemers met het visualiseren van hun doelen door middel van tekenen en ontwerp ik shirt met ShirtsbyChantal. Rond de kerstperiode is het tijd voor iets anders: kersttruien! Nu ben ik het niet die het ontwerp maakt, maar ga JIJ zelf een kersttrui maken. Leuk om te doen met vriendinnen of als creatief bedrijfsuitje in de winter! 

 

creatief bedrijfsuitje 

In de workshop “zelf een foute kersttrui maken” ga je knippen, plakken, kleuren en vooral heel veel lachen. Het is het ideale bedrijfsuitje in de winter waarin de creativiteit van jou en je werknemers gestimuleerd wordt en waarin je lekker “ out of the box” gaat denken.  

 

Wat ga je doen? 

  • Een leert je eigen kersttrui ontwerpen 

  • Je leert de basis tekentechnieken van Chantal 

  • Je laat je creativiteit de vrije loop en gaat aan de slag met tekenen, knippen en plakken 

  • Je gaat in een informele sfeer aan de slag met jouw collega’s en poseert aan het eind voor een kleurrijke groepsfoto in eigen kersttrui.  

  • Je geniet tussendoor natuurlijk van gluhwein of warme chocolademelk! 

 

Succes gegarandeerd! Ervaring met tekenen is niet nodig, dat breng ik je bij. Geloof mij: iedereen kan tekenen. Je zal versteld staan van de resultaten van jou en je collega’s! 

 

Bij dit super originele bedrijfsuitje/workshop krijg je: 

  • Een 2 uur durende workshop op een locatie naar keuze van mij waarin ik je de basistechnieken leer en je help om jouw creativiteit naar boven te halen 

  • Kersttruien zelf meenemen of ik neem ze mee 12,50 excl per trui, materialen inbegrepen 

  • En dat voor € 29,95 excl btw p.p.

 

Vraag nu een workshop kersttruien versieren aan! 

Deze workshop is eigenlijk stiekem mijn favoriet! Ik zorg voor de truien, glitters, tekenspullen en een een goede dosis enthousiasme. Neem jij je inspiratie en de warme chocolademelk mee? ;) Deze workshop is elk jaar erg populair, dus wacht niet te lang met de aanvraag! 

  

 Mail : Ja ik ik boek mijn unieke uitje 

In de Maand November heb ik ruimte voor Tekenlessen op inschrijving :

Maandag 16 December : Start : Online Teken je Toekomst Opleiding .

2 maanden lang begeleid ik je met het helder krijgen van je ideale Business en leer ik je in 3 stappen hoe je je bedrijf en leven van je klanten in beeld krijgt. 

 

Deuren sluiten op 12 December. Meer info 

 

IMG_4857.jpg

Heeft jouw bedrijf ook te maken met VERANDERINGEN?? **** Teken je Toekomst ***** Jouw bedrijfs GPS , je eigen routeplanner. Van de start naar waar je naar toe wilt gaan. Breng het in beeld en ervaar jezelf een kijkje in de toekomst. Duidelijke richting Helderheid Voel de verbinding met je team Ervaar de flow Actie Als bedrijfsworkshop : 2 uur Als online training : 6 weken Nieuwsgierig?  Stuur dan een e-mail of vraag een call aan.

kvk 62939432

Btw NL 152597372 B04

Shirtsbychantal
Piushaven 27, Tilburg  mail chantalvermeer@hotmail.com
Tel 0031-653890213
kvk 62939432 btw 152597372-