VIPTREATEMENT

WIL JE NEXT LEVEL dan kun je kiezen voor het het Draw Your Dream Life VIP-traject 

 

Heb je besloten om mee te doen aan de cursus ‘Draw Your Dream Life’? Dan kan dat natuurlijk tijdens de 3 maanden online groep traject  die op 11 januari 2021 weer van start gaan.

Maar wil je het nog wat grootser aanpakken en er écht een bijzondere tijd van maken. Dan heb ik iets ontzettend gaafs voor je: het Draw Your Dream Life VIP-traject. Een mini-retreat in een kunstzinnig hotel in eigen land. Ik geef de hele cursus (plus extra) in 2 dagdelen. En op de momenten dat je niet met het tekenen van jouw toekomst bezig bent, geniet je van het heerlijke eten, de rust en al het moois om je heen. Echt een verwenweekend voor jezelf. 

 

In maart 2021 gaat het gebeuren. Dan strijk ik van vrijdag op zaterdag in Huize Rustoord neer. De perfecte locatie voor een creatief weekend, als je het mij vraagt. Want het hotel is tevens kunstgallerie. En iedere suite is door een andere kunstenaar ingericht. Van Laurens Alma Tadema tot aan Peter van Opheusden. Alleen de locatie gaat dus al een echte experience zijn! Ook de anderhalve meter wordt door verschillende aanpassingen gewaarborgd. Dus al gaan we in groepsverband aan de slag, je kunt helemaal gerust, relaxed en met een veilig gevoel aan het ontwikkelen slaan. 

 

De cursus Draw your Dream Life 

Met de cursus Draw your Dream Life ga je jouw droom visualiseren. Je tekent ‘m, zodat deze veel duidelijker en concreter voor je wordt. Want pas dan kun je echt tot groeien overgaan. Groei waar jij misschien al heel lang naar verlangt. Dít is het moment! En als we dan ook nog al die belemmerende handremmen uitschakelen, dan kun je geweldige resultaten behalen. Zowel privé als op zakelijk gebied. 

 

Dit klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar geloof me: het werkt. En je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help je bij elke stap en gids je door het proces heen. In die 2 dagen tijd transformeren we negatieve bagage, blokkades en overtuigingen in helpende componenten.

 

En je zult niet de eerste zijn die meer ballen laat vallen dan in een heel jaar tijd bij je psych! Tijdens de mini-retraite volg je dagelijks tussen 10.00 en 14.00 uur niet alleen mijn gebruikelijke Draw Your Dream Life-cursus. Omdat we veel tijd met elkaar hebben, kunnen we nóg dieper op de materie ingaan. Nóg meer VIP-treatment dus. 

 

Een weekend tot rust komen 

Ga je in maart 2021 met me mee op jouw creatieve ontwikkelreis, dan zit werkelijk alles erop en eraan. Van ontvangst tot aan het moment van huiswaarts keren; het zal je aan niets ontbreken. Koffie en thee tot aan een fantastisch wijnarrangement tijdens het viergangendiner van dagverse seizoensproducten. En aperitiefjes tot aan de heerlijkste amuses en huisgemaakte friandises. En ook de mogelijkheid tot samen een afzakkertje doen is uiteraard aanwezig. Want we zijn er dan toch… 

 

Je zult thuiskomen met enerzijds een leeg hoofd. Want je hebt een heerlijk, zorgeloos verwenweekend vol luxe achter de rug. Aan de andere kant zul je ook bruisen van de nieuwe energie. Want je weet waar je vandaan komt, wie je nu bent en waar je in de toekomst naartoe wilt. En dat is de beste combinatie die je maar kunt bedenken! 

 

Aanmelden voor het VIP-weekend? 

Gaaf! Dat kan er is maar plek voor 8 PERSONEN! 

 

 

De kosten voor de cursus inclusief VIP-overnachting en -treatment bedragen € 1.111,- (inclusief btw). Ook in termijnen betalen is mogelijk. In dat geval betaal je 4 x € 333,-.

 

 

Een geweldige investering in jouw toekomst. En in een stukje verwennerij, dat jij als hardwerkend persoon maar al te erg verdient. 

 

Oh, en wil je alvast zien welke suite tijdens het VIP-weekend mogelijk voor even de jouwe is?

kijk vast naar deze prachtige foto's . 

 

 

''Een reis terug naar mezelf, zoveel ontdekt in mezelf'' 

- Pascalle -

_O3A6390 kopiëren.jpg
_MG_3543.jpg

''Zonder verwachtingen deze sessie ingestapt. Mezelf tegen gekomen en hier op een positieve manier uitgekomen en nu volvertrouwen de toekomst tegemoet.''

- Chantal- 

''Lieve Chantal , jij hebt de kracht overgebracht en vooral het staan voor jezelf '

- Familie uit Rotterdam-