Chantal Vermeer- Illustrator  

Let me introduce myself…

Mijn naam is Chantal Vermeer. Ik ben illustrator, eigenaar van ShirtsbyChantal en ondernemer in hart en nieren. O ja, ik ben er ook heel goed in om alles naar iets positiefs om te buigen. Hoe? Door out of the box te werken en altijd te denken in mogelijkheden. Tevens ben ik gedreven en sta ik vol passie in het leven.

 

Waar het allemaal begon

Vers uit de schoolbanken begon ik als ondernemer. Ik startte mijn eigen bedrijf als retailer en importeur, wat in no time uitgroeide tot een groot succes. Dit kwam voornamelijk door anders te werken, out of the box te denken en goed op mijn marges te focussen. Social media waren er destijds nog niet, daarom liet ik bij zo veel mogelijk bedrijven mijn gezicht zien om zo bekendheid te genereren.

 

Now I draw your smile

Ik begon mijn interesses meer te volgen en mijn ervaring op het gebied van fashion te combineren met illustraties. Al mijn illustraties en shirts werden in een mum van tijd opgepikt door bekende Nederlanders, tv en radio. Binnen een paar weken had ik een wachtlijst met mensen die graag met mij samen wilden werken. Helaas had dit succes ook een keerzijde. Doordat alles zo snel ging en ik veel zichtbaar was op social media werd ik ook onzeker. Vragen als: wat als het straks afgelopen is, ben ik wel goed genoeg, ben ik niet te zichtbaar … namen soms de overhand.

 

Big dreams, small steps

Wat mijn uitdaging ook is, ik geloof erin dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven. Wat ik belangrijk vind, is dat mensen energie krijgen van mijn illustraties. Mijn werk moet vrolijkheid en betrouwbaarheid uitstralen. Of je nu een eigen restaurant hebt, een kapsalon, een kledingwinkel of een beautysalon, het is tegenwoordig van groot belang om zichtbaar en uniek te zijn. Blijf in dit proces wel dicht bij jezelf.

 

Hulp nodig?

Uniek blijven en zichtbaarheid creëren, is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je hier graag bij. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring ontwikkelde ik verschillende online en offline thema’s onder de naam ByChantalV: 

 

  1. ik teken je mok – speciaal voor klanten of medewerkers een gepersonaliseerde mok;

  2. ShirtsbyChantal – gepersonaliseerde bedrijfskleding;

  3. ik teken je (bedrijfs)toekomst – online en offline workshop;

  4. digitale illustraties.

 

Wil je meer informatie over een van de bovenstaande thema’s? Stuur mij dan gerust een mail.

Zoek jij nog een ideaal cadeau voor bruiloft of feest? "Schilderij op maat"

Schilderen op een event. Jouw geweldige bruiloft of (bedrijfs)feest wordt gevangen in een schilderij . 

"Gasten illustreren"

Dit is een groot succes op een event.Jouw gasten krijgen tekening van zichzelf mee naar huis. Omdat ik de mooie dingen benader worden ze er erg vrolijk van en geeft het een bijzonder gevoel.Of dit nu op een mooie postcard is, een tas of een tegel. Het is allemaal mogelijk. 

"MOKKEN oppimpen". Ik teken op het event koffie en thee Mokken. Je klanten hebben na dit event hun eigen persoonlijke MOK. 

Contact info@tekenjetoekomstacademie.nl

Linda Festival

Linda festival

Fred en ik

Lindafestival

Bobby Eden & Marc

Lindafestival

Booby Eden en ik

Spirit Business Event van Simone & Dolly met special Guest Gabby Bernstein! 

event sbe 3 luik schilderen

sbe

Succes bij het Spirit Business Event

aan t werk sbe

Simone, Dolly & ik

Van Tilburg Mode Friday Feeling 

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburgmode & sport

Models at work bij van Tilburgmode &

Van Tilburg Mode en Sport

van Tilburg Mode & sport